Sommarpratare 2021

Sommarpratarna 2021

Årets sommarpratare är en diger lista med massor av personligheter, yrken och spännande livshistorier.

Vi på MySpeaker är lite extra peppade att få lyssna på några av de profilerna som vi har äran att företräda i sommar, men vill även dela med oss av våra personliga favoriter utöver dessa. Vi är alla på MySpeaker är nämligen trogna lyssnare av Sommar i P1. Eva i keramikverkstaden, Nina i trädgården, Stefan påväg ner till stranden, Klaus i renoveringsdammet, Helena på cykeln och Linnea påväg till glasskiosken.

6 juli Anna Kinberg Batra Om barndomsdrömmen som gick i kras och livet när allas blickar vänds emot en.

Här kan du lyssna på Anna.

17 juli Kristina ”Keyyo” Petrushina Komikern om Sibirien, relationen till sin mamma och om prestationsångest.

Här kan du lyssna på Keyyo.

19 juli Hanna Wallensteen Psykologen om rasism och minoritetsstress – och uppväxten som adopterad.

Här kan du lyssna på Hanna.

1 augusti Parisa Amiri Journalisten om fördomar, att krisa och ha slut på mål.

Här kan du lyssna på Parisa.

9 augusti Claudia Olsson Prisbelönta entreprenören om en digital framtid med människan i fokus.

Här kan du lyssna på Claudia.

14 augusti Anders ”Ankan” Johansson Komikern om att humor inte tar bort nåt fult eller sorgligt – men ger det lite mening.

Här kan du lyssna på Anders.

Vilket sommarprat ser du extra mycket fram emot?

Klaus Carlander

Klaus Carlander:

Niels van der Pohl tänker nytt och vågar satsa på udda träningsmetod som ger två VM-guld och världsrekord i skridsko. Det blir spännande att lyssna på denna kloka unga man. Ingenting är färdigt, allt är i rörelse – inte minst en snabb skridskoåkare.

 

Helena Årstein - profilbild

Helena Årstein:

Ser ju fram emot att få lyssna på sååå många! Fredrik Steen, om hans kärlek till hundar. Hans klokhet och tålmodighet. Nils van der Poel, Jacob Hård, Pia Cramling och Sven-Göran Eriksson – Sport! Hoppas på många sportreferat, återblickar från arenor, toppar och dalar och känslor!

Fredrik Steens sommarprat sänds 5 juli 2021. Jacob Hårds sommarprat sänds 24 juli 2021. Pia Cramlings sommarprat sänds 18 augusti 2021. Sven-Göran Erikssons sommarprat sänds 10 juli 2021.

Nina Spegel:

Att vara handlingskraftig och vända katastrof till möjlighet är ständigt intressant. I det lilla och i det stora. Jag ser så mycket fram emot att lyssna på Polarbröds VD Karin Bodin om hennes egen berättelse på temat. Försmak av den årliga vistelsen i Norrbotten får jag på köpet!

Karin Bodins sommarprat sänds 28 juni 2021.

 

Eva Rosenfeld profilbild

Eva Rosenfeld:

Jag ser fram emot att lyssna på Hanna Wallensteen. Vi behöver höra Hannas budskap och ord, hennes röst är viktig och behövs. Nu mer än någonsin!

Hanna Wallensteens sommarprat sänds 19 juli 2021.

 

Linnea Håkansson:

Jag ser lite extra mycket fram emot att lyssna på tecknaren och författaren Mats Jonsson. Är ett stort fan av hans serier och det ska bli så kul att höra hans berättarstil i ett nytt format! Jag som älskar ett bra sportreferat ser också fram emot att få rysningar av Niels van der Poel och Jacob Hård.

Mats Jonssons sommarprat sänds 15 juli 2021.

 

Stefan Cardell profilbild

Stefan Cardell:

Vill verkligen lyssna på Ullakarin Nyberg som är expert på hur vi kan förhindra självmord. Ämnet är minst sagt angeläget, och varje enskilt tillfälle vi lyckas förhindra ett självmord är ett stort framsteg!

Ullakarin Nybergs sommarprat sänds 17 augusti 2021.

 

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!