Parisa Amiri bannerbild

Parisa Amiri - Moderator

Programledare, journalist och kulturexpert

Du har tidigare sett Parisa Amiri som kringresande programledare i SVT:s kulturmagasin Kobra, under våren 2018 i hyllade ”Parisa pratar Metoo med killar” och tidigare i kultur- och samhällsprogram som ”Babel Bio”, den egna talkshowen ”Edit: Parisa Amiri” med aktuella gäster och ämnen och i intervjuprogrammet ”Kvartsamtalet”. För att inte tala om hennes fenomenala medverkan i ”På Spåret”, som hon vunnit två gånger, tillsammans med Gunnar Wetterberg.

Parisa syns och hörs löpande som expert och kommentator i flera olika TV- och radioprogram och deltar i sändningar kring Guldbaggen, Emmygalan och liknande. Parisa Amiri och Brita Zackari har en populära podd som heter ”Parisa och Brita”, där de avhandlar populärkulturella frågor, politik och nyheter. Parisa har även en egen podd, som heter ”Diktatorer”, där hon ihop med inbjudna experter låter dig som lyssare lära känna envåldshärskarna som format världshistorien.

Parisa kan bokas som moderator och konferencier, men föreläser också om kultur- och samhällfrågor. Parisa har förberett och lett stora galor som IKEAs internationella sändning kring designersamarbeten, branschpris som ”Årets Dagstidning” och håller regelbundet i evenemang och samtal i både breda och smala ämnen med en personlig, humoristisk vinkel och utomordentlig koll.

Hon är alltid väl förberedd, proffsig och väl påläst. Med andra ord, ett riktigt proffs.

 

Parisa Amiri profilbild

Parisa Amiri

Programledare, journalist och kulturexpert

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: