Keyyo bannerbild

Keyyo

Programledare, komiker & moderator

Kristina har en av Sveriges största Youtube-kanaler med inriktning på komik. Hon är en stor humorist och imitatör med rötter i Ryssland.

Hon vänder sig främst till en ungdomlig publik och är en av de absolut mest lovade kvinnliga komiska talangerna idag. Kristina är en väldigt driven kvinna och en inspiratör för många.

Under 2019 sändes succén ”Keyyo med Rheborg i Ryssland” på SVT Play, där Kristina åkte tillbaka till sin födelsestad Omsk i Sibirien och tog med sig sin idol, Johan Rheborg, på resan. Hon har även varit programledare för: Talang med Pär Lernström, Barncancergalan med Carina Berg, två serier för SVT, ”Keyyo o co” och ”Ombytta roller med Keyyo”, samt lett uppvärmningen av Melodifestivalen med David Sundin.

Sedan 2017 har Kristina podden ”Frågar åt en kompis” tillsammans med Hampus Hedström, och hon är även en van radiopratare i program som Morgonpasset i P3 och Mix Megapol. Under våren och hösten 2018 var Kristina ute på Sverigeturné med soloshowen ”Ryssen kommer”, regisserad av Anna Vnuk.

Våren 2020 medverka Keyyo som programledare i programmet 18 kvm på SVT.

Foto: Robert Eldrim

Keyyo profilbild

Keyyo

Programledare, komiker & moderator

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen:

Företagsevenemang | Offentliga sammanhang | Underhållande/Lättsamma