Om oss

Vår vision är att bli världens ledande talarbyrå

För att nå dit har MySpeaker tre huvudmål. Vi vill bli den mest attraktiva arbetsplatsen, ha de nöjdaste medarbetarna, kunderna, och den bästa relationen till talarna.

Nina Spegel profilbild

Nina Spegel

Min målsättning är att höja kvaliteten och värdet på alla olika tillfällen, möten och event som genomförs. Finna de bästa och ibland oväntade lösningarna i form av innehåll, föreläsare, moderatorer och rådgivare.
 
Country Manager
Helena Årstein - profilbild

Helena Årstein

Med nyfikenhet, noggrannhet och framförallt snabbhet tar jag mig an alla utmaningar jag kan. Jag gör det med glädje och engagemang och min målsättning är att det ska bli succé. Efter 12 år i branschen har jag gjort tusentals ”matchningar/affärer” men jag utmanas dagligen, jag lär och jag utvecklas. På MySpeaker jobbar jag med ett fantastisk team, både när det gäller kollegor och samarbetspartners. Arbetsmyra och tävlingsmänniska som jag är, siktar jag högt och långt!

Senior Account Manager
Stefan Cardell profilbild

Stefan Cardell

Jag hoppas du som kund ska märka att jag verkligen älskar mitt jobb. Att jag i alla lägen strävar efter att erbjuda kvalitet. Du får ett snabbt och vänligt bemötande, där jag nyfiket lyssnar in just era unika behov. Sedan får du min rekommendation på de kvalitetssäkrade talare/moderatorer som passar det ni söker allra bäst. Då säkerställer vi att leveransen blir toppklass, att syftet uppnås och att när vi hörs igen efter genomförandet kan du bekräfta att du är det bästa som finns: en nöjd kund!

Senior Account Manager
Eva Rosenfeld profilbild

Eva Rosenfeld

Med över 15 års erfarenhet i talarbranschen, ett kreativt sinne, engagemang och med ett genuint intresse för individer och organisationer hjälper jag kunder att hitta rätt match för sina tillfällen. Det är tillsammans vi finner ut kärnan i var man befinner sig och vad man önskar uppnå. Låt mig hjälpa dig uppnå målet med ditt evenemang som ger den kunskap, upplevelse och det engagemang du vill nå.
 
Senior Account Manager

Linnea Håkansson

Med en lång erfarenhet från utbildningsbranschen och ett stort intresse för allt som är digitalt är jag MySpeakers spindel i nätet på marknadssidan. Jag jobbar för att vi ska synas, gillas och vara top of mind för dig som redan är kund, eller för dig som inte än har blivit det. Tränar tyngdlyftning och övar klassiskt piano på samma sätt som jag jobbar – med en blandning av jävlar anamma och noggrannhet.

Marketing Manager