Om oss

Vår vision är att bli världens ledande talarbyrå

För att nå dit har MySpeaker tre huvudmål. Vi vill bli den mest attraktiva arbetsplatsen, ha de nöjdaste medarbetarna, kunderna, och den bästa relationen till talarna.

Nina Spegel profilbild

Nina Spegel

Min målsättning är att höja kvaliteten och värdet på alla olika tillfällen, möten och event som genomförs. Finna de bästa och ibland oväntade lösningarna i form av innehåll, föreläsare, moderatorer och rådgivare.
 
CEO
Helena Årstein profilbild

Helena Årstein

Med nyfikenhet, noggrannhet och framförallt snabbhet tar jag mig an alla utmaningar jag kan. Jag gör det med glädje och engagemang och min målsättning är att det ska bli succé. Efter 12 år i branschen har jag gjort tusentals ”matchningar/affärer” men jag utmanas dagligen, jag lär och jag utvecklas. 

På MySpeaker jobbar jag med ett fantastisk team, både när det gäller kollegor och samarbetspartners. Arbetsmyra och tävlingsmänniska som jag är, siktar jag högt och långt!

Senior Account Manager
Stefan Cardell profilbild

Stefan Cardell

Jag hoppas du som kund ska märka att jag verkligen älskar mitt jobb. Att jag i alla lägen strävar efter att erbjuda kvalitet. Du får ett snabbt och vänligt bemötande, där jag nyfiket lyssnar in just era unika behov. Sedan får du min rekommendation på de kvalitetssäkrade talare/moderatorer som passar det ni söker allra bäst. 

Då säkerställer vi att leveransen blir toppklass, att syftet uppnås och att när vi hörs igen efter genomförandet kan du bekräfta att du är det bästa som finns: en nöjd kund!

Senior Account Manager
Eva Rosenfeld profilbild

Eva Rosenfeld

Med över 15 års erfarenhet i talarbranschen, ett kreativt sinne, engagemang och med ett genuint intresse för individer och organisationer hjälper jag kunder att hitta rätt match för sina tillfällen. Det är tillsammans vi finner ut kärnan i var man befinner sig och vad man önskar uppnå. Låt mig hjälpa dig uppnå målet med ditt evenemang som ger den kunskap, upplevelse och det engagemang du vill nå.
 
Senior Account Manager
Klaus Carlander profilbild

Klaus Carlander

Varför behövs vi – tänker jag ibland. Svaret har blivit allt mer självklart under mina 16 år i talarbranschen. Berättelsen är lika gammal som människan. Tidigare var berättelsen kring lägerelden den enda form av kunskapsöverföring, i dag är kanalerna otaliga. Talaren på scenen eller på videolänken för oss tillbaka till det grundläggande. På ett lustfyllt sätt få till oss kunskap. De oändliga möjligheterna som vi har gör inte alltid livet lättare för oss. Vilket ämne, vem, hur, inte minst varför – många frågor skall besvaras innan arrangemanget kan bli succé. Det är där jag och mina kolleger kommer in i bilden. Vi vet!

Senior Account Manager
Vanja Belacevic profilbild

Vanja Belacevic

Kan man leva på gamla meriter och säga att man är en Citizen of the World? Eller är det mer ett sätt att leva och hur man ser och bemöter människor? För min passion är just människor. Jag är nyfiken, öppen och jag älskar att lära mig nya saker. Jag har alltid jobbat med relationer, events och planering, både i Sverige och utomlands. Det är en röd tråd i hela min karriär. Att få kombinera affärsutveckling och att skapa ny kontakter ger mig energi.

Senior Account Manager
Martin Junaedi-Larsson profilbild

Martin Junaedi Larsson

Account Manager
Charlotte Frantzen profilbild

Charlotte Frantzén

Jag är ny här i talarbranschen men har en lång erfarenhet av försäljning inom mode- och eventbranschen både i Sverige och utomlands. Nu ser jag fram emot att lära mig den här spännande marknaden med god hjälp av fantastiskt erfarna kollegor.

Jag gillar att tänka långsiktigt, är lyhörd, nyfiken och en riktig frankofil.

Account Manager
Tanja Barisic-Wirf profilbild

Tanja Barisic-Wirf

Att ha kunden i fokus har jag som mitt mantra. Jag drivs av min passion för utmaningar och som person är jag målmedveten, driven och jag brinner för mötet med andra människor. Jag har lång erfarenhet från försäljning och affärsutveckling från såväl den svenska som den internationella marknaden. Mina erfarenheter har lärt mig att nycklarna till framgång är god service, tydlig kommunikation och ett bra lagarbete.

Jag är stolt att vara en del av den bredd av kompetens och innovativt tänkande som teamet på MySpeker besitter!

International Speaker Relations Manager
Linnea Håkansson profilbild

Linnea Håkansson

Med en lång erfarenhet från utbildningsbranschen och ett stort intresse för allt som är digitalt är jag MySpeakers spindel i nätet på marknadssidan. Jag jobbar för att vi ska synas, gillas och vara top of mind för dig som redan är kund, eller för dig som inte än har blivit det. Gillar att lyfta tungt, spela sirliga toner på pianot och prata strunt med mina fina kollegor.

Head of Marketing
Johan Sjöstrand profilbild


Johan Sjöstrand

CEO MySpeaker Finland, Board Member
Katja S profilbild färg

Katja Sillanpää

Financial Manager
Lisa profilbild färg

Lisa

Världens fluffigaste kontorshund

Nås enklast på matte Evas mailadress eller på plats hos oss på Söder Mälarstrand 21.

Nyfiken på MySpeaker? Se filmen för att lära dig mer om vilka vi är och hur vi arbetar.