Ha kul på jobbet!

Du FÅR ha kul på jobbet!

Det har nog inte undgått någon att dagarna börjar bli kortare. Snart är det mörkt när du åker till jobbet… och vara mörkt när du åker hem. När höst- och vinterkläder börjar åka fram och det är ett faktum att sommaren verkligen är över, då kanske vi inte heller är jättepeppade på jobbet. Har vi fel kan du sluta läsa nu! Men har vi rätt vill vi komma med ett tips:

Det FÅR vara kul på jobbet!

Hur då? Jo, får det lov att vara en liten peppinjektion kanske?

Nu ska vi inte bli överdrivet peppiga, för det kan bli lite för jobbigt. Vi unnar dig de dagar du känner att du bara vill krypa tillbaka i sängen och inte vill ha någon peppighet alls. De kan också behövas. Men i det långa (och mörka)  loppet kan vi alla behöva ljus på flera olika sätt för att göra ett bra arbete.

Bra arbetsbelysning är ett sätt – kul humorshow klockan 14:15 på en onsdag är ett annat.

Ska vi se hur många gånger vi kan få in ordet pepp* innan den här artikeln är slut? En peppad föreläsare kommer till ditt jobb och håller en riktigt peppig föreläsning – eller en peppande stand-up kanske? Alla blir så peppade att de peppar igång varandra att göra ett riktigt bra arbete. Peppade som ni är klarar ni er igenom hela månaden, tills chefen bestämmer sig för att peppa er igen genom att dra några peppiga skämt från den peppande showen. Alla skrattar, känner peppen och återgår till arbetet – och all denna pepp växte fram från en enda peppig föreläsning.

Tänk va? Vad en föreläsning kan göra. Äsch, nu blev vi nog lite överdrivet peppiga i alla fall. Men det gör inget: vi vill ju sprida det vidare! Och för att all denna PEPP ska nå ut till dig, och fler än så, har vi fantastiska föreläsare och komiker (och magiker!) i vårt kontaktnät som du kan boka inför hösten.

Humor, magi eller lite karaoke?

Varför inte anordna en standup med Al Pitcher, Tobias Persson eller Jesper Rönndahl? En trollerishow med Johan Ståhl? En karaoke med Josefin Johansson? En underhållande föreläsning med Marika Carlsson, Christina Stielli eller Ami Hemviken? Eller pyssla, fixa och laga med Isabelle McAllister? Möjligheterna är oändliga!

Låt oss konstatera:

Ja – man får ha kul en onsdagseftermiddag med en riktigt bra föreläsning, på kontoret eller på distans. Vi på MySpeaker är pepp på att hjälpa dig med det!

*Totalt blev det 20 pepp i olika format.

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!