Christina Stielli bannerbild, Foto: Kristian Pohl

Christina Stielli - Talare

Organisationsutvecklare, författare

Christina Stielli tar i sina uppskattade föreläsningar avstamp i beteenden, samarbeten, var och ens eget ansvar i medarbetarskapet. Hon varvar angelägen och spännande forskning med dråpliga berättelser som skapar hög igenkänningsfaktor och när hon visar, inte utan ett visst mått av komik på hög nivå, hur tillstånd smittar, har publiken svårt att hålla sig för skratt.

Christina vägleder publik och deltagare till en arbetsmiljö som tar ansvar för gnället och destruktiva grupperingar till en gemensam plats där tillit, motivation, engagemang och tillförsikt kan få ta plats istället. Inte minst med de konkreta verktyg hon alltid lämnar efter sig.

Sedan 2014 har hon varje år uppmärksammats som antingen Årets Talare eller i någon nominering av de mest eftersökta föreläsarna i landet. Senast 2022 fick hon priset för Årets Talare inom kategorin Publikens Val.

Christina Stielli passar när motivationen tryter, när arbetsglädjen känns långt borta, hon passar som talar när dina medarbetare behöver en boost, ett lyckopiller med långtidsverkan, hon är perfekt i ett förändringsarbete, i en omorganisation, när ni står inför utmaningar eller precis pustar ut efter en sådan. Hon behövs när ni vill ta ett tag om attityderna på jobbet så att fokus får ligga på arbetet och inte på tjafs. Christina Stielli tar man in när man vill försäkra sig om att konferensen, eventet, kick-offen, arbetsplatsträffen får den guldkant alla behöver.

Alla föreläsningar anpassas i noga förarbete till varje uppdragsgivares behov och förutsättningar och kan kombineras med workshops (max 70 personer) och interaktivitet. Här – ett urval:är

 

Exempel på aktuella föreläsningar: 

Hur hittar vi motivationen nu då?

Ligger motivationen på ledningsgruppens bord eller i lönekuvertet eller finns den på löprundan i skogen? En föreläsning om var vi finner motivation, var den bottnar i varje individ och hur roligt det är när man hittar den.

Tillsammans med tillförsikt och motivation

Vi smittar varandra med attityder och förhållningssätt och alla måste ro åt samma håll och inte fastna i medarbetarskapets farthinder. En föreläsning om hur vi drar åt samma håll, om motivation, framtidens utmaningar och det gemensamma engagemanget.

Hur gör vi med arbetsglädjen?

Det talas mycket om att hitta arbetsglädjen. Men arbetsglädje går inte att hitta, den går bara att skapa och den är viktigare än mycket då den kopplas till mer lojala medarbetare, färre sjukskrivningar, högre produktivitet, bättre samarbeten och bättre resultat. Men VAR finns den?

 

Anlita Christina Stielli som moderator till ditt event!

Christina Stielli har flera uppdrag som moderator. Med en bakgrund som kursledare vet hon vikten av att vara väl insatt i en hel kontext och samtidigt se varje föreläsare och deltagare och inte minst … att hålla tiderna.

Med Christina som moderator kan du luta dig tillbaka och fokusera på det som är viktigast för arbetsgruppen, eventet och arrangemanget. Samtidigt får deltagarna en underhållande dag med viktiga frågeställningar och underhållande inspel.

Boka en inspirerande föreläsning med Christina Stielli hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Hur hittar vi motivationen nu då? | Tillsammans med tillförsikt och motivation | Hur gör vi med arbetsglädjen? | Att leda i oroliga tider | Ledarskapets viktiga fråga: Varför ska jag följa dig? |  Konflikter ska inte lösas, de ska hanteras | Greppa Förändring | Självledarskapets grunder | Självledarskap fortsättning

Christina Stielli profilbild

Christina Stielli

Organisationsutvecklare, författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: