Christina Stielli bannerbild

Christina Stielli - Talare

Organisationsutvecklare, författare

Christina Stielli har föreläst i många år och har de senaste åren mött tusentals människor som genomgående gett toppbetyg till en varm och personlig föreläsning om attityder och förhållningssätt. Arbetsglädje har tack vare henne blivit ett av de hetaste ämnena det senaste året.

I föreläsningarna lägger hon stor vikt vid den egna individens valmöjligheter för att förhålla sig till situationer som uppstår i livet, vare sig det är privat eller på arbetet.

Allting blir mer trivsamt och enkelt om vi kan lära oss att ha roligt på vägen, men det handlar inte om att gå runt och skratta eller att bara tänka positivt. Det handlar om förhållningssätt och attityder och hur vi väljer att tackla utmaningar och problem.

Christina Stielli har kallats en raket på föreläsarhimlen och anlitas av alla typer av organisationer.

Ny föreläsning: Hur hittar vi motivationen nu då?

En föreläsning som handlar om motivation och arbetsglädje under en pandemi. Få skratt, humor, allvar och skarpa verktyg, om hur var och en av oss ska kunna finna motivationen som vi behöver för att få verksamheten att fungera.

Populära rubriker: Arbetsglädje? | Greppa Förändring | Det Positiva Ledarskapet | Lyckas Med Självledarskapet | Hur hittar vi motivationen nu då?

Christina Stielli profilbild

Christina Stielli

Organisationsutvecklare, författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: