Christina Stielli bannerbild

Christina Stielli - Talare

Organisationsutvecklare, författare

Christina Stielli har föreläst i många år och har de senaste åren mött tusentals människor som genomgående gett toppbetyg till en varm och personlig föreläsning om attityder och förhållningssätt. Arbetsglädje har tack vare henne blivit ett av de hetaste ämnena det senaste året. Hon syns ofta i TV-rutan, där hon talar om inställning, mindset och ger råd om att hitta motivationen.

I föreläsningarna lägger hon stor vikt vid den egna individens valmöjligheter för att förhålla sig till situationer som uppstår i livet, vare sig det är privat eller på arbetet. Christina Stielli delar med sig av personliga erfarenhet, insikter från forskarvärlden och har alltid aktuella exempel att relatera till.

Allting blir mer trivsamt och enkelt om vi kan lära oss att ha roligt på vägen, men det handlar inte om att gå runt och skratta eller att bara tänka positivt. Det handlar om förhållningssätt och attityder och hur vi väljer att tackla utmaningar och problem.

Christina Stielli har kallats en raket på föreläsarhimlen och anlitas av alla typer av organisationer. Hon är van föreläsare även virtuellt, och passar därför fint även till digitala föreläsningar eller workshops.

Ny föreläsning: Hur hittar vi motivationen nu då?

En föreläsning som handlar om motivation och arbetsglädje under en pandemi. Få skratt, humor, allvar och skarpa verktyg, om hur var och en av oss ska kunna finna motivationen som vi behöver för att få verksamheten att fungera.

Populära rubriker: Arbetsglädje? | Greppa Förändring | Det Positiva Ledarskapet | Lyckas Med Självledarskapet | Hur hittar vi motivationen nu då?

Christina Stielli profilbild

Christina Stielli

Organisationsutvecklare, författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: