Christina Stielli bannerbild

Christina Stielli - Talare

Organisationsutvecklare, författare

Christina Stielli har föreläst i många år och har de senaste åren mött tusentals människor som genomgående gett toppbetyg till en varm och personlig föreläsning om attityder och förhållningssätt. Arbetsglädje har tack vare henne blivit ett av de hetaste ämnena det senaste året. Hon syns ofta i TV-rutan, där hon talar om inställning, mindset och ger råd om att hitta motivationen.

I föreläsningarna lägger hon stor vikt vid den egna individens valmöjligheter för att förhålla sig till situationer som uppstår i livet, vare sig det är privat eller på arbetet. Christina Stielli delar med sig av personliga erfarenhet, insikter från forskarvärlden och har alltid aktuella exempel att relatera till.

Allting blir mer trivsamt och enkelt om vi kan lära oss att ha roligt på vägen, men det handlar inte om att gå runt och skratta eller att bara tänka positivt. Det handlar om förhållningssätt och attityder och hur vi väljer att tackla utmaningar och problem.

Christina Stielli har kallats en raket på föreläsarhimlen och anlitas av alla typer av organisationer. Hon är van föreläsare även virtuellt, och passar därför fint även till digitala föreläsningar eller workshops.

Hennes föreläsningar anpassas alltid till uppdragsgivarens önskemål och behov. Några av de teman som Christina Stielli ofta föreläser om är, samarbete, tolerans, kommunikation, arbetsglädje, medarbetarskap, arbetsmiljö, hållbarhet, motivation, psykisk hälsa, självledarskap, förändring och balans.

 

Ny föreläsning: Hur ska vi må nu då?

Många av oss står inför en helt ny situation när vi ska tillbaka till något som vi hade förut och för en del kan det kännas lustfyllt, för andra kan det kännas obehagligt. Frågor kanske hopar sig … kommer allt att se ut som vanligt, kommer jag att ha kvar relationer med kollegan jag fikade med, hur ska vi samarbeta bäst, finns kaffemaskinen ens kvar och hur ska det kunna bli roligt igen?

Det här är en föreläsning om hur vi hittar tillbaka till varandra, hur vi tar hand om kollegor och mest om oss själva för att bli hållbara. Allvar blandas med humor, konkreta verktyg och enkla sätt för att förstå vad arbetsglädje egentligen är, hur vi blir mindre oroliga, hur jobbet blir roligare och hur vi faktiskt kan leva lite längre.

Boka en inspirerande föreläsning med Christina Stielli hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Hur ska vi må nu då? | Arbetsglädje? | Greppa Förändring | Det Positiva Ledarskapet | Lyckas Med Självledarskapet | Hur hittar vi motivationen nu då?

Christina Stielli profilbild

Christina Stielli

Organisationsutvecklare, författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: