Ami Hemviken ny bannerbild

Ami Hemviken - Talare

Keynote speaker och författare

Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation, retorik och ledarskap. Hon är en underhållande föreläsare och utbildare som lyfter och inspirerar sin publik oavsett ämne. Hennes energi smittar av sig till dem hon möter som därmed får ut maximalt av föreläsningen – vilket i sin tur skapar resultat.

Ami ger skräddarsydda föreläsningar inom alla sina kompetensområden: kommunikation, ledarskap, team, förändringsarbete, personligheter, arbetsglädje, coaching och feedback.

Hon arbetar med interaktivitet och övningar, och kan konsten att skapa kommunikation och energi i både små och stora grupper. Ami Hemviken fångar sin publik som får uppleva glädjen i att våga mötas och utvecklas. Hon lockar till skratt och till aha-upplevelser med en oslagbar kombination av egna erfarenheter och relevant forskning.

Med stort intresse sätter hon sig alltid väl in i dina förutsättningar för att förstå och anpassa föreläsningen efter medarbetarnas vardag och organisationens utmaningar, mål och behov. Amis nyfikenhet är en av anledningarna till varför hon är en så populär föreläsare, moderator och workshopledare.

Ami Hemviken har släppt två böcker om ämnen som kommunikation och arbetsglädje/engagemang, ”Nå in. Nå fram. Få igenom – medveten kommunikation på jobbet” (2020) och ”Le! Det är inte tanken som räknas” (2019).

 

Aktuell föreläsning:

Team och tillit

Vägen till utveckling, framgång och kreativitet går via grupper som upplever en hög grad av tillit. Ami delar med sig av forskningen inom ämnet, på ett inspirerande och träffade sätt. Hon ger ledare och andra medarbetare förståelse för hur viktigt det är att skapa – och återskapa – tillit. Som vanligt, när Ami föreläser, betonar hon att det INTE är tanken som räknas, utan starka team och upplevelse av tillit är något människor gör. Ami visar hur det kan göras, med enkla och små verktyg – som ger stor effekt. Få större kraft ur ditt team, låt deltagarna bli sina bästa versioner av sig själva genom en ökad upplevelse av tillit.

Boka en inspirerande föreläsning med Ami Hemviken hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Team och tillit | Förändringsledning – hur skapas nya, varaktiga beteenden? | Övertygande kommunikation – det är inte tanken som räknas | Övertyga istället för att övertala – retorikens grunder | Kul på jobbet – hur och varför?

Ami Hemviken profilbild

Ami Hemviken

Keynote speaker och författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: