Ami Hemviken bannerbild

Ami Hemviken - Talare

Keynote speaker och författare

Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation, retorik och ledarskap. Hon är en underhållande utbildare som lyfter och inspirerar sin publik. Hennes energi smittar av sig till dem hon möter som därmed får ut maximalt av föreläsningen – vilket i sin tur skapar resultat.

Ami ger skräddarsydda föreläsningar inom alla sina kompetensområden: kommunikation, ledarskap, förändringsarbete, personligheter, arbetsglädje, coaching och feedback.

Ami Hemviken arbetar med interaktivitet under sina föreläsningar och kan konsten att skapa kommunikation och energi i både små och stora grupper. Hon fångar sin publik som får uppleva glädjen i att våga mötas och utvecklas.

Med stort intresse sätter hon sig alltid väl in i dina förutsättningar för att förstå och anpassa föreläsningen efter medarbetarnas vardag och organisationens utmaningar, mål och behov.

Populära rubriker: Förändringsledning – hur skapas nya, varaktiga beteenden? | Övertygande kommunikation – det är inte tanken som räknas | Övertyga istället för att övertala – retorikens grunder | Kul på jobbet – hur och varför?

Ami Hemviken profilbild

Ami Hemviken

Keynote speaker och författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: