Flera av våra talare kommer sommarprata i år! (1200 × 627 px)

Sommarpratare 2022!

Så var det ÄNTLIGEN dags! Idag kl. 13:00 presenterades årets sommarpratare i direktsändning i Sveriges Radio. Vi tycker oss kunna ana hållbarhet, både miljömässigt, samhälleligt och livstilsmässigt, som en trend i år. Känner ni igen det? 🌱

Lite extra stolta är vi såklart över de tre sommarpratarna som vi har som talare hos oss på MySpeaker: Katrin Marcal, Anne-Marie Eklund Löwinder och Emanuel Karlsten. Vi ser liiiite extra mycket fram emot att höra er i sommar!

Här kan du se hela listan på årets Sommarvärdar 2022.

 

Sommarpratare 2022

Emanuel Karlsten – 18 juli 2022

Emanuel Karlsten är återkommande krönikör i Göteborgsposten, programledare Sveriges radio P1 och förklarar saker om internet i TV4 Nyhetsmorgon. Han driver Sveriges största podd om medier, Mediepodden, och gör journalistik på egen sajt finansierad av läsarna. Ordförande i Medieakademin och ledamot i Göteborg film festival, nordens största filmfestival. Emanuel Karlsten fick Stora Journalistpriset i kategorin Årets förnyare 2020 för sin rapportering ”Coronaveckan som gått”, där han sammanfattade veckans nyheter och statistik om pandemins utveckling.

Anne-Marie Eklund Löwinder – 27 juli 2022

Anne-Marie Eklund Löwinder rankas som en av Sveriges främsta experter på informationssäkerhet och var under nästan 20 år säkerhetschef på Internetstiftelsen i Sverige. Hon är en av 14 betrodda personer i världen som har en nyckel till internets hjärta – en fysisk nyckel i metall.

Katrin Marcal – 2 augusti 2022

Katrine Marçals böcker är publicerade på mer än 20 språk. Som talare är hon inriktad på föreläsningar om kvinnor och innovation. Hon har hållit två uppmärksammade TEDx-anföranden och talat om kön och innovation för uppdragsgivare som Oxford University, Chalmers Tekniska Högskola, DNB Bank och Skagen Fonder. Hennes senaste bok, ”Att uppfinna världen”, berättar om hur kvinnors uppfinningar utesluts ur innovationshistorien. Boken är översatt till ett flertal språk och den amerikanska utgåvan nominerades till ”The Andrew Carnegie Medal for Excellence in Nonfiction”.

Katrine Marçal om sitt Sommarprat:
– Jag ska prata om män, manlighet och vikten av att hålla i hatten.

 

Här kan du läsa om förra årets sommarpratare.

Och här kan du läsa om sommarpratarna 2020.

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!