Emanuel Karlsten bannerbild

Emanuel Karlsten - Talare

Journalist

Emanuel Karlsten är journalist och föreläser om sociala medier och digitalisering. 2020 vann han Stora Journalistpriset.

Emanuel Karlsten är återkommande krönikör i Göteborgsposten, programledare Sveriges radio P1 och förklarar saker om internet i TV4 Nyhetsmorgon. Han driver Sveriges största podd om medier, Mediepodden, och gör journalistik på egen sajt finansierad av läsare, en sajt som vann Stora journalistpriset 2020. Ordförande i Medieakademin och ledamot i Göteborg film festival, nordens största filmfestival.

Utsedd till Superkommunikatör 2019 och återkommande en av Sverige mäktigaste på sociala medier (Maktbarometern) är Emanuel Karlsten en välkänd journalist och mediepersonlighet med stor bred kunskap inom dagens digitala medielandskap.

Han har en bakgrund som sociala medier-redaktör på Expressen, nyhetskrönikör på Dagens nyheter, programledare för nyhetsmagasinet ”P3 nyheter med Karlsten” och grundade nyhetskollektivet Ajour 2011-2013. Emanuel Karlsten började det journalistiska arbetslivet som webbredaktör på tidningen Dagen.

Hans föreläsningar har hög energi och massor med värdefulla insikter och tips, om allt från strategier inom sociala medier, till trendspaningar om framtidens kommunikation. Föreläsningarna anpassas alltid till kunden.

Boka en inspirerande föreläsning med Emanuel Karlsten hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Lyckad digitalisering – en karta till framgång på nätet | Sociala medier: Allt är annorlunda, allt är som vanligt | Hur pandemin för alltid förändrade världen | Vad gör ”sociala medier” med oss som människor? | Influencers och framtidens medielandskap

Emanuel Karlsten profilbild

Emanuel Karlsten

Journalist

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: