MySpeaker talare som är med i P1

Äntligen dags för sommarprat!

Var lyssnar du helst på Sommar i P1? Låter du köksfönstret stå öppet så att ljudet sipprar ner i trädgården när du rycker ogräs? Eller sitter du på trappan och skrubbar färskpotatisen till middagen? Eller sparar du avsnitten för kommande långpromenader? De flesta har någon relation till programmet, som har sänts sen 1959.

Idag släpptes listan på vilka som är sommarpratare för sommaren 2020. Vi på MySpeaker är lite extra stolta över att få samarbeta med några av de inspirerande människorna som har ett program i sommar. Vi vill även passa på att lyfta dessa lite extra.

Anders Borg var Sveriges finansminister under åtta år och utsågs till EU:s bästa finansminister av tidningen Financial Times 2011. Anders har det stora perspektivet och pratar alltid om aktuella frågor kring ekonomin och politiken.

Emma Örtlund har hyllats för sin huvudroll i Glada Hudikteaterns dokumentärfilm Catwalk som handlar om hennes resa från en fabrikslokal i Hudiksvall till modeveckan i New York. En supercharmig person som går att boka i samtal med Glada Hudikteaterns grundare Pär Johansson.

Kjell A. Nordström, ”en tolkare av den nya världen”. En författare, futurist, analytiker och en helt fantastiskt föreläsare. En sån som skapar nya idéer och skrotar gamla i ett par ord.

Anna Bennich är legitimerad psykolog och författare med både det lilla och stora perspektivet på samma gång. Hon vågar prata om frågor som skaver, både för den enskilde individen och för samhället i stort – som ensamhet. En person med både stor kunskap och varm humor.

Björn Olsen, professor i infektionssjukdomar och hedersdoktor vid Linnéuniversitetet. Författare till boken ”Pandemier, myterna, fakta, hoten”, som av förklarliga skäl är aktuell just nu.

David Sundin är superaktuell hela tiden! Han är en person som skapar en trivsam stämning, hela vägen från scenen ut i TV-rutan. Duktig med orden och bra på att engagera, oavsett ämne. Och älskar att prata.

Vill du ha vår hjälp att boka någon av dessa eller någon annan intressant person? Vi är alltid sugna på att prata med dig, bolla idéer och hjälpa dig att hitta rätt kompetens till just ditt event. Här kan du kontakta oss.

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!