Anna Bennich

Anna Bennich - Talare

Leg psykolog, författare

Anna Bennich är psykolog, föreläsare och författare. Hon driver sedan 12 år eget företag där hon bland annat arbetar med stress, sömn, ångest och ensamhet, men också med relationer/parterapi, ledarskap och livsstilsfrågor. Tidigare har hon också varit HR-chef i byggbranschen.

Hon är författare till boken ”Sjukt stressad – en liten handbok i att hantera stress i vardagen”, ”Vägen genom skilsmässan”, samt ”Att vinna över ensamheten” som handlar om ensamhet och samvaro. Hon är stående expert i Nyhetsmorgon på TV4, återkommande skribent på DN’s Insidan, expert i tidskriften MåBra, skribent/krönikör på sajten Psykologiguiden samt återkommande gäst i radio (t ex ”Kropp & Själ” i P1, Morgonpasset i P3, Talkshow i P4) och i tidningar.

Anna Bennich är en prisbelönt, ofta anlitad och uppskattad föreläsare eftersom hon på ett vardagsnära och ofta humoristiskt sätt kan beskriva psykologisk kunskap så att det blir begripligt. Detta har gjort henne till en av de allra mest efterfrågade psykologerna i Sverige idag. Anna Bennich var nominerad till Årets Talare Kvinna 2017, till Stora Psykologpriset i Sverige 2014 och 2016, samt uttagen till 100-listan (Sveriges hundra mest uppskattade föreläsare) 2018 och 2019. Hon hamnade också på Resumés lista över Årets Superkommunikatörer i Sverige 2019.

Boka en inspirerande föreläsning med Anna Bennich hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Sjukt Stressad | Här är tonen rå men hjärtlig | Vänskap som vinnande kraft på arbetsplatsen

Anna Bennich ny profilbild

Anna Bennich

Leg psykolog, författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: