Kjell A bannerbild

Kjell A. Nordström - Talare

Keynote speaker

Kjell A. Nordström är en tolkare av den nya världen. Hans dynamiska stil gör honom till en mycket uppskattad talare, och han har gjort keynotes i över 100 olika länder. ”The Global Gurus Top 30 Management” rankade honom som nummer 23 sin globala lista, och som nummer 5 i Europa.

Kjell har 25 års erfarenhet från att jobba med multinationella företag och har varit rådgivare till stora multinationella företag globalt. Han har en doktorsexamen i International Business från Handelshögskolan i Stockholm och hans forskning har varit inriktad på företagsstrategi, multinationella företag och globalisering.

Hans tes är att vår tid är unik. Vi är i starten, knappt halvvägs, av den snabbast förändringen i handel och affärer sen 1850-talet.

”Kjell är inte en typisk ”business guru” – Hans budskap är lika revolutionärt som sättet han presenterar det på.”

Kjell Nordström har skrivit fyra böcker och ett stort antal artiklar. Hans bok ”Funky Business Forever”, skriven ihop med Jonas Ridderstråle, har sålt mer än 300 000 exemplar och nämnts på på kanaler som CNN och CNBC, såväl som i magasin och tidningar.

I sin senaste bok ”Momentum” beskriver Kjell Nordström och Per Schlingmann hur pandemin, klimatet och kriget – för alltid håller på att förändra såväl våra samhällen och företag som oss själva.

Kjell A. Nordström är en eftertraktad föreläsare och han passar för allt från stora keynotes till mindre workshops för affärsledning.

Boka en inspirerande föreläsning med Kjell A. Nordström hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Framtidens ledarskap

Kjell Nordström profilbild

Kjell A. Nordström

Keynote speaker

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: