Motivationstalare bannerbild

Motivationstalare

Hört talas om inspirationstalarens trendiga synonym motivationstalaren? Här reder vi på talarförmedlingen MySpeaker ut begreppet!

Vad är en motivationstalare?

Att motivera och inspirera en publik. Det är motivationstalarens breda yrkesbeskrivning. Organisationer, företag och föreningar har sedan årtionden bjudit in inspirerande människor med berättelser utöver det vanliga. Föreläsare som diskuterar både konkreta ämnen kopplat till en verksamhet och som hjälper team och företag att uppnå sina visioner och målsättningar.

Vi på MySpeaker har både inspirationsföreläsare och motivationstalare som passar just ert tillfälle och er organisation. Boka en föreläsare som ger energi, pepp och inspiration till er kickoff, ledningsgruppsmöte, teamträff eller annat evenemang.

Svenska motivationstalare

Talarmarknaden bjuder på ett stort antal svensktalande motivationstalare. För att nämna några motiverar Tomas Enhager gärna till personlig utveckling, Renata Chlumska inspirerar genom att dra paralleller med sina nästan omöjliga bergsbestigningar och vardagslivet, och Oliver Lopez gör allt som heter kundbemötande och entreprenörskap mer spännande än senaste Bond-filmen.

Men detta behöver inte du ha koll på. Det är MySpeakers jobb. Vi är faktiskt experter på att hitta rätt motivationstalare, keynote speaker eller moderator för just ditt företags eller organisations mål med evenemanget.

Välkommen att höra av dig till oss på talarbyrån, så hjälper vi er att hitta innehåll som gör att ni kommer framåt med verksamheten.

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!