Tomas Enhager bannerbild

Tomas Enhager - Talare

Föreläsare, Coach, Mentor, Utbildare, Författare

Tomas Enhager arbetar som motivationsföreläsare, utbildare och coach. I sina föreläsningar och utbildningar är han bra på att anpassa innehållet till kundens situation och utmaningar.

Under mitten av 90-talet tog Tomas, tillsammans med sin bror Kjell, fram föreläsningarna Jag AB och Vi AB, som har setts och citerats av tusentals chefer, coacher och föreläsare i Sverige och utomlands.

Tomas pratar gärna om personlig utveckling på jobbet, värdestyrt ledarskap, ansvar, fokus och glädje.

Eftersom han coachat, och coachar, många landslagsidrottare och andra topp-presterare har han många autentiska historier från när det gäller på riktigt som går att omvandla till kundernas verkligheter. Just nu hjälper han bl a  Alex The Mauler Gustafsson och världens bästa danskompani, det på GöteborsOperan, för att nämna två ytterligheter.

Tomas har hjälpt ett antal kommuner att klättra många placeringar på Svenskt Näringslivs rankinglista, genom att utbilda deras respektive framgångsrika entreprenörer i personlig utveckling och ledarskap.

Tomas arbetar med ett av de bästa instrumenten när det gäller att kartlägga medarbetarskap, ledarskap, organisatorisk och psykosocial hälsa. Han föreläser gärna i detta ämne – Den passionerade organisationen – eftersom det är ett grundfundament i varje företag med självrespekt.

Han har skrivit sju böcker och sålt över 100000 ex, spelat in ett tio-tal olika DVD’er och motivations-skivor. På åttio-talet levde Tomas som munk i fem år, reste runt i världen och lärde ut meditation.

Tomas är enkel att ha att göra med, och har som affärsidé att alla som lyssnar på honom ska uppleva att det kan ta ett steg längre i sin utveckling än de trodde var möjligt, oavsett var de startar.

Boka en inspirerande föreläsning med Tomas Enhager hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Flyt i livet har inte med tur att göra | Företagets värdeord i all ära, frågan är om de levs? | Psykosocial hälsa på arbetsplatsen är inte en hygienfaktor, det är ett fundament | Största motivationen på jobbet: När medarbetaren växer | Trodde du att ledningen styr företaget? Tänk igen. | Positivt tänkande fungerar inte. | Stressade medarbetare har aldrig skapat hållbar framgång.

Tomas Enhager profilbild

Tomas Enhager

Föreläsare, Coach, Mentor, Utbildare, Författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: