Myspeaker rekryterar ny marknadschef

MySpeaker Sverige växer

I en tid som vår så förstärker Talarbyrån MySpeaker sitt team i Sverige med en ny marknadschef, Linnea Håkansson.

Linnea har lång erfarenhet från utbildningsbranschen och kommer senast från Mindset-koncernen där hon varit marknadsansvarig för ett av systerbolagen.

– Det känns jättekul! MySpeaker är en talarbyrå som står ut, både i sin relation till talarna och till sina kunder. Det ska bli så spännande att bidra till ett innovationsstarkt företag med stor tillväxtpotential. Teamet på MySpeaker andas kommunikation och alla har lång erfarenhet från talarbranschen, det känns tryggt och jag ser fram emot att få lära mig massor, och få träffa massor av fantastiska talare och moderatorer. Jag hoppas kunna förstärka MySpeakers digitala närvaro och utöka nätverket av kunder och partners på både den svenska och internationella marknaden, avslutar Linnea Håkansson.

Linnea tillträdde till sin tjänst 14 april. Nina Spegel är Country Manager på MySpeaker.

– Vi är så glada över vår rekrytering och tror att Linnea kommer tillföra mycket i sin nyckelroll på marknadssidan. Nu tar vi nästa steg i vår digitala närvaro.

 


MySpeaker är en nystartad talarbyrå som arbetar internationellt. Vi finns i Finland sedan ett drygt år tillbaka med 13 anställda och i Sverige sedan mars 2020 med 5 anställda. Vi har ett brett talarnätverk och arbetar med allt från forskare till inspiratörer, se till att bidra med rätt kompetens när det gäller föreläsare, moderatorer och rådgivare. Vi hjälper till att ställa om från fysiska möten till digitala. Vi har tung erfarenhet av utbildning och kommer successivt att addera MySpeaker med fler utbildningsprofiler och förslag på workshops och rådgivning. Vår vision är att bli världens ledande talarbyrå.

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!