Gunnar Söderström frukost

Frukostföreläsning med Gunnar Söderström

Idag hade vi på MySpeaker frukostföreläsning med Gunnar Söderström, föreläsare, naprapat och mental tränare.

Här är vår marknadschef Linnea Håkanssons reflektioner från morgonen.

Hur kan vi bli vårt bästa jag?

Jag kommer in i salen till ”Don’t stop me now” med Queen. ”Bra låt” tänker jag när jag sätter mig på rad två, plats två (det är ändå den 22:a idag).

Gunnar Söderström pratar om det mentala, om inställning och om hur vi kan bli vårt bästa jag. Hur vår förväntan påverkar vår framtid. Hur du ser på dig själv, och om hur det påverkar din presentation. Arbetsmässigt och privat.

Vi fick under en minut fundera på vad vi vill just nu. Kanske ta upp kontakten med någon vi saknar? Ett träningsmål? Att axla ett utmanade projekt på jobbet? Att gå upp lite tidigare på morgonen?

När du antar utmaningen – vad har du för resurser på din mentala hårddisk? Gunnar menar att du har det som krävs. Det du behöver göra är att HITTA det som behövs för att klara dig över den där tröskeln. Oavsett utmaning. Sätta en egen inre förväntan. Hitta rätt mapp på hårddisken.

Tänk om sättet du pratar till dig själv, och hur du tänker kring din egen kraft och kompetens, påverkar hur utfallet blir? Det är det Gunnar jobbar med. Som mental tränare, bland annat till Brynäs hockey, är hans uppdrag att hitta en inställning där du är varm, trygg och peppad.

Det är en positiv kultur, en bra känsla, som bygger ett bra, hållbart team. Som öppnar upp kreativiteten. För en optimist har inte bara soliga semesterdagar, utan när det kommer till kritan, kanske bara ett soligare minne.

Jag tänker att det handlar om att våga flippa sitt eget narrativ.

Jag gick från föreläsningen med en driven känsla, både att själv presentera mitt bästa jag, men också att dela med mig av den känslan och sprida en positiv känsla i mitt eget team.

Tack Gunnar för energipåfyllningen!

 

Vill ni ha en föreläsning med Gunnar hos er? Kontakta oss, så berättar vi mer.

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!