Gunnar Söderström bannerbild färg

Gunnar Söderström - Talare

Föreläsare, Naprapat, Mental tränare

Gunnar Söderström är en energifylld talare med ett stort och varmt hjärta. Hans främsta syfte är att åhöraren ska lämna rummet med en bra känsla i magen. Men också med en känsla att ”jag kan lite mer”. Gunnar menar att en bra känsla leder till en bra prestation. Ibland har vi bra dagar och ibland sämre och skillnaden på dessa är inte förmågan, utan känslan.

I Gunnars föreläsningar varvas modern forskning med många roliga och relevanta exempel från vardagslivet. I fokus står tankens kraft och den mentala inställningen och hur detta påverkar samarbetsklimat, trivsel och välmående på arbetsplatsen men också det övriga livet. Gunnar Söderström uppskattas särskilt mycket för sina varma och tankeväckande föreläsningar om hållbar arbetsglädje och medarbetarskap, gruppdynamik och teamarbete. Många bra insikter levereras men även konkreta verktyg att ta med sig. Gunnar har en enorm energi, lockar till skratt, är genuin och går rakt in i hjärtat.

Att skapa team

Genom att skapa en företagskultur där vi hjälper varandra och anstränger oss i att se det bästa i var och en, kan vi skapa en bra känsla både i gruppen och i oss själva. Teamutveckling vet vi är ett effektivt sätt att öka glädjen och effektiviteten på arbetsplatsen, och dessutom förbättra de konkreta resultaten. En stor del av det arbetet Gunnar gjorde hos Brynäs Hockey handlade om detta – hur bygger vi ett lag, en bra teamkänsla och hur kan vi hjälpa till att motivera varandra till bättre resultat?

Med konkreta exempel, bland annat från idrottens värld, visar Gunnar hur vi kan bygga en organisation vi vill vara en del av och bidra till.

Förändringsarbete och utveckling

Gunnar Söderström föreläser också om förändring och om hur det är en förutsättning för utveckling, både i vardagen och i arbetslivet. Förändringsarbete tar tid och processerna är oförutsägbara eftersom organisationer och individer är komplexa. Han ger i sina föreläsningar råd om hur ni tillsammans kan arbeta med förändring och utveckling genom kommunikation, motivation och information. För genom att skapa engagemang och involvera varandra i processen, skapar vi individer som blir en del av lösningen istället för problemet.

 

Gunnar Söderström är i grunden naprapat, personlig tränare. 1999-2012 tillhörde han Sverigeeliten i triathlon. Han har haft uppdrag år svenska fotbollsförbundet, FIFA på fotbolls-VM i Brasilien och EM i Paris samt har jobbat som mental tränare för Brynäs A-lag. 2019 blev han framröstad som årets talare man, genombrott.

Boka en inspirerande föreläsning med Gunnar Söderström hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Ditt bästa jag | Våga vara bra | Mentalt ledarskap | Inspirationsföreläsning och kraften i våra tankar

Gunnar Söderström profilbild

Gunnar Söderström

Föreläsare, Naprapat, Mental tränare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: