pexels-josh-sorenson-976862 (1)

Är det ett dragplåster ni ska ha?

Vem är mest bokad just nu?

En av de vanligaste frågorna vi får är ”vem är mest bokad just nu?”. Precis som resten av världen följer talarbranschen trender och tendenser, i stort som litet. Och beroende på vilken trend som passar vilken talare – så är schemat mer fullt hos vissa.

Bland det vi är riktigt bra på, på MySpeaker, är att ha örat mot marken. Vi har koll på trender, inte bara i vår bransch, utan i samhället och yrkeslivet i stort. Vi hjälper gärna till att bolla idéer, format eller talare.

Tre tips för dig som beställare av talare eller moderator

Det finns några saker som är bra att tänka på när du som beställare ska boka en talare, workshopledare eller kanske digital moderator.

  1. Vad har ni för mål med eventet? Är det underhållande och lättsamt, en chans för personalen att tänka på något annat en stund? Eller är det digitaliseringsstrategi och ledarskap, praktiskt orienterade ämnen där det finns ett tydligt ”efter” när eventet är klart? Eller kanske en mix av båda – En rolig naprapat som hjälper med ergonomi på hemmakontoret? För även om det är kul med trender – Kom ihåg att knyta ditt event till ert mål, för verksamheten, eller för det specifika tillfället. Då blir det som bäst.
  2. Format och längd på tillfället. I tider av många digitala event är det viktigt att boka en föreläsare som funkar på distans, och som ”går igenom” kameran. Detta gäller speciellt om det är ett kortare inslag, kanske ett komplement till företagsledningens genomgång, under en kickoff eller konferens. Lätt uttryckt, rätt person på rätt plats.
  3. Är det ett dragplåster ni söker? En mediepersonlighet, någon som syns på TV eller en föreläsare som är kändis inom just er industri? Vi har lång erfarenhet från branschen. Söker ni en profil som inte finns på vår hemsida? Vi samarbetar med många olika aktörer och kan med största sannolikhet hjälpa dig att hitta rätt.

 

Här kan du läsa mer om oss på MySpeaker.
Vill du bolla idéer eller få förslag på talare eller moderator? Kontakta oss här.

Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!