Stärk dina medarbetare

Låt extern expertis öppna upp för nya kunskaper och reflektioner. På MySpeaker hittar du föreläsare och workshopledare som skänker inspiration, motivation och stärker er utveckling som företag.

Ladda ner tips på talare inom några populära ämnen

Tema Hållbarhet

Biffen, bilen, börsen och bostaden – Fyra B:n som gör stor skillnad för hur du kan börja leva mer hållbart och miljövänligt. Tipsen kommer från Rebecka Carlsson, en av föreläsarna du kan läsa mer om temanumret om hållbarhet och miljö. För så är det med hållbarhet i mångt och mycket, det gäller bara att komma igång, att komma över tröskeln. Vi har föreläsare som hjälper er med just det.

Tema ledarskap

Tema Ledarskap

Att vara en ledare i framkant. Att skapa tillhörighet utan att träffas. Att fånga upp små signaler, stora skiftningar och vara där när det händer. Att vara chef och ledare är en utmaning, kanske extra i en tid som vår. Vi har föreläsare som inspirerar och skänker reflektion för alla typer av ledare i din organisation.

Tema framtid

Tema Framtid

Våga spana in i framtiden. Vad är det som väntar i form av teknisk utveckling? Hur kan vi mentalt förbereda oss för förändringarnas vindar, och hur påverkar utvecklingen oss människor? Allt detta och mycket mer finner du hos våra skarpsynta berättare och föreläsare.

Vi är experter på digitala event och arrangemang

Pandemin har skyndat på utvecklingen av det digitala formatet vad det gäller föreläsningar, workshop och utbildning. Det nya formatet ställer nya krav på arrangörer, talare och åhörare. 

Vilken föreläsare går ”igenom” kameran? Vilken moderator kan hålla en röd tråd i ett digitalt format?

En välproducerad digital lösning har alla möjligheter att sprida motivation och inspiration till era medarbetare, oavsett var de befinner sig under sin arbetsdag.

Brett internationellt nätverk

MySpeaker har ett stort internationellt talarnätverk. Det gör att vi kan erbjuda svenska företag spännande internationella talare.

Vi har en stor bredd i internationell kompetens och jobbar bland annat med företagsledare, entreprenörer, författare, idrottsstjärnor och politiker, exempelvis: