Vilka vi är och vad vi står för

Att boka en talare är en sak. Men att boka rätt talare till varje tillfälle är en annan.

MySpeaker startades för att vi älskar branschen och för att vi såg att vi kunde tillföra en dimension som handlar om att öka värdet för våra kunder. Det gör vi genom att hitta rätt kompetens till alla olika typer av möten.

Vi letar ständigt efter nya bra talanger och personer som är aktiva i en roll idag, till exempel forskare, analytiker, VD:ar, försäljningschefer, journalister, författare och konstnärer. Talangfulla yrkespersoner som har förmågan att översätta det de gör till en givande föreläsning. I vårt nätverk finns en blandning av dessa och de etablerade talarprofiler som har förmågan att både utvecklas och förnya sig.

Alla vi som jobbar på MySpeaker har lång erfarenhet och har under åren sett, matchat och utvärderat tusentals talare.

Läs mer om oss bakom MySpeaker Sweden.

Vi på MySpeaker är erfarna, vi är kunniga och vi har en enormt stark kultur.

Tillsammans har vi över 70 års erfarenhet av att jobba med matchning av talare och moderatorer, och boka rätt profil med relevant innehåll till alla typer av kunder och branscher. 

Vi agerar värderingsstyrt och oberoende, vi jobbar med förtroendefulla relationer, internt, till talare och till våra kunder. Våra värderingar är kvalitet, gemenskap och ansvar.

Vår långsiktiga plan är att vi ska bli den ledande talarbyrån i världen. Vi ska verka för att det talade ordet driver mot kundens önskade läge genom att oberoende hitta rätt innehåll.

Vi hjälper er att ta nästa steg.

Genom noggranna behovsanalyser blir våra matchningar, med det budskapet, de orden och den berättelsen en del i det ni själva önskar nå i form av effekt och resultat. 

Vi utvärderar alltid uppdraget och har alltid en tanke om nästa steg, relevanta förslag på lösningar inför nästa tillfälle. Vi hjälper er att hitta budskapet som förstärker och hänger ihop med er affärsplan, era värderingar och långsiktiga mål. Innehåll som går i linje med vart ni är på väg.

När vi plockar in nya talare eller moderatorer så kvalitetssäkras och utvärderas dessa alltid utifrån kundreferenser och vår utvärderingsmodell.

Hur går bokningen till?

Behovsanalys

Varje bokning börjar med en noggrann behovsanalys, för att vi ska förstå dig som beställare och kunna hitta den bästa lösningen till dig.

Matchning

Vi matchar ditt behov och ger dig förslag på talare/moderatorer, både de mer självklara och de överraskande.

Genomförande

Vi ser till att allt flyter på som det ska. Att både du som kund och talaren ska känna er trygga och bekväma, allt för att göra ert event till det bästa möjliga. 

Utvärdering

Att utvärdera är det bästa sättet att lära sig. Vi gör alltid en noggrann utvärdering efter utfört uppdrag.

Nästa steg

Vi hjälper dig som kund att förbereda nästa steg, redan i behovsanalysen. Er vision blir vårt gemensamma mål.

Några av MySpeakers talare och moderatorer