Johan Ronnestam föreläsar

Master Class

Johan Ronnestam

Master Class med Johan Ronnestam
– En av Europas mest seniora varumärkeskonsulter och kreatörer

 

Innehåll:

Företag och varumärken verkar i en omvärld som präglas av snabb förändring. Teknologi, hållbarhet och nya mänskliga beteenden förändrar helt förutsättningarna för hur du når ut med dina produkter och tjänster. Spendera en halvdag ihop med den prisbelönta varumärkesexperten, kreatören och serieentreprenören Johan Ronnestam och ta del av hans långa erfarenhet av att skapa strategier, utveckla produkter och skapa kreativa kommunikationslösningar för några av världens främsta varumärken. Under en förmiddag ges du möjligheten att dela med dig av just era utmaningar och få direkt feedback och lösningar på hur just ert företag bör arbeta för att bli tydligare, skapa mer innovation och bygga ert varumärke vidare på ett meningsfullt, hållbart och effektivt sätt.

Målgrupp:

Denna Master Class riktar sig till dig som ägare av ett företag, ledningsgrupper, och ledare med ansvar över produktutveckling, varumärke, innovation och marknadsföring. Du kommer få insikt i hur morgondagens varumärken styr om mot hållbarhet och bygger sina varumärken med hjälp av tydliga visioner, väl definierade personligheter och oöverträffad kreativ kvalitet på design och kommunikation. Formatet är intimt och präglas av ett öppet samtal där Johan Ronnestam delar med sig generöst av strategier, insikter, arbetsmetoder och modeller för innovation, målgruppsdefinition och varumärkesutveckling.

Mål:

En Master Class är ett format där deltagarna får exklusiv tillgång till kunskap som normalt endast förmedlas genom längre projekt. Ni kommer få nya insikter, få direkt feedback och råd på era specifika utmaningar och frågeställningar. Formatet lämpar sig väl för att få en second opinion på era befintliga processer, konsultsamarbeten och strategier.

Upplägg och schema:

09:30-10:00 – Morgonkaffe, incheckning och välkommen.
10:00-10:15 – Problemställning och strukturering av dagens Master Class
10:15-11:45 – Öppet samtal med Internet och Johan’s olika referensbibliotek och verktyg som stöd.
11:45-12:00 – Sammanfattning.
12:00-13:00 – Fortsatt öppen diskussion under gemensam lunch.
13:00-13:15 – Johan Ronnestam summerar.
13:15. Utcheckning.

Johan Ronnestam

Varför ska du boka?

1. Exklusiv tillgång till en av europas mest seniora varumärkeskonsulter och kreatörer.
2. Individuell coaching.
3. Second opinion på befintliga aktiviteter.
4. Verktyg och modeller för att skapa starkare och framgångsrika varumärken.
5. Fördjupning hur du arbetar med innovation, kreativitet och affärsutveckling.

Är du intresserad av att veta mer? Hör av dig till oss! Vi svarar på din förfrågan så fort vi kan. 

Se även följande utbildningar: