Kamera scen

Kapitalisera på uppmärksamheten

Kristina Windrup Olander
och Amanda Ooms

Innehåll:

Budskap, röst, kroppshållning, blick, tonläge och andning. Allt, inklusive hur talaren är klädd, påverkar den bild publiken får av en person, och därmed också hur kommunikationen tas emot.

Kristina Windrup Olander och Amanda Ooms coachar näringslivstoppar i förberedelse och genomförande. Med utgångspunkt i målgruppen och vilken förändring som framförandet ska driva mot, stöttar Kristina och Amanda med innehåll och framförande som inte lämnar någon oberörd.

Utbildningen ”Kapitalisera på uppmärksamheten” består av innehållskreation och talarträning och anpassas efter tänkt kanal för framförande.

Målgrupp:

Utbildningen riktar sig till alla som har lusten, nyfikenheten och ambitionen att utvecklas i konsten att trollbinda sin publik.

Mål:

Syftet med utbildningen är att deltagaren ska känna sig stark och trygg vid presentationstillfället, på scen eller framför kameran, och ha kunskaperna att kommunicera med åhörarna på ett naturligt sätt.

Upplägg och schema:

Sammanhang, publik, deltagarens styrkor och svagheter vägs samman och offereras baserat på behov av innehållskreation, röstträning och stylisthjälp. Bäst effekt får den som tränar inför ett specifikt tillfälle.

 

Amanada Kristina Spikinc

Varför ska du boka?

1.  Bli stark och trygg i dina presentationer.
2. Få kunskaper i hur du förstärker ditt budskap med bland annat innehållskreation och röstträning.
3. Fungerar utmärkt för förberedelse inför ett specifikt tillfälle.

Är du intresserad av att veta mer? Hör av dig till oss! Vi svarar på din förfrågan så fort vi kan. 

Se även följande utbildningar: