Robert Karjel och Isabela Moretti

Hållbart ledarskap, förändringsledning och krishantering

Robert Karjel och
Isabel Moretti

Innehåll:

Som företag eller organisation behöver man ständigt förstå vilken omvärld man befinner sig i, marknadens svängningar eller hur politiska förutsättningar kan påverka. För att vara framgångsrik behöver man vara lyhörd och ha förmågan att justera för att hålla kurs mot de mål som ska uppnås. Det kan låta enkelt men är nog så komplicerat att genomföra.

Många företag och organisationer har därför gemensamt att man kämpar med likartade utmaningar. Ytterst handlar det om att kunna ändra riktning, göra någonting annorlunda, att våga ta steg som går i en annan riktning än den redan angivna. Att få chefer eller medarbetare att tillsammans arbeta mot ett gemensamt mål.

Robert Karjel och Isabel Moretti anpassar föredrag och utbildningar efter kundens önskemål, situation och behov. Tre högaktuella utbildningar:

Hållbart Ledarskap – Nu gäller det att stå stadigt, och hantera hela spektrumet av vad som krävs och vad som uppfattas som rätt, samtidigt som osäkerheterna är stora

Förändringsledning – Många måste nu i grunden förändra sina verksamheter, till något som ingen vet riktigt vad det är. Hur tar man sig an det på ett strukturerat sätt?

Krishantering – När världen tycks falla omkring en, hur sorterar man i huvudsak och bisak. Och om man bättre vill förbereda sig inför nästa gång, men inte vet vilken slags kris det kommer att vara då, hur gör man då?

Målgrupp:

Chefer och ledare i alla typer av organisationer.

Mål:

Att öka din förmåga för att hantera förändringar och krissituationer på ett bättre och mer strukturerat sätt. 

Upplägg och schema:

Under ett program som kan sträcka sig från ett par timmar till ett antal tillfällen kombinerar vi inspirationspass med workshops – allt skräddarsytt efter just era behov och förväntningar.

Robert Karjel

Varför ska du boka?

1. Bli en tryggare ledare, även i pressade situationer.
2. Få verktyg för att hjälpa chefer och medarbetare att sträva mot ett gemensamt mål.
3. Hur du kan förbereda dig inför kommande förändringar.
4. Förändringsledning och hantering av svåra beslut.
5. Hur du driver din verksamhet på ett mer strukturerat sätt.

Är du intresserad av att veta mer? Hör av dig till oss! Vi svarar på din förfrågan så fort vi kan. 

Se även följande utbildningar: