Workshop Joakim Ahlström

Energigivande möten och kraftfull samverkan på distans

Joakim Ahlström

Innehåll:

Detta är en workshop för er som insett värdet av tillit och äkta samverkan, inte minst på distans. För er som vill förbli framgångsrika i en framtid där allt inte alls kommer att bli ”som vanligt igen” är detta en chans att bli  ännu bättre på att kontinuerligt stärka er laganda, förbättra er samsyn och öka er handlingskraft, även digitalt. I denna workshop får ni prova på ett unikt och effektivt samverkansflöde för (utspridda) team som när det används systematiskt frigör er kreativitet, lyfter era kollektiva prestationer och säkrar er framgång i en snabbföränderlig och komplex värld.

Här lär ni er inte bara vad ni behöver göra, utan också hur ni ska göra för att direkt göra positiv skillnaden i er egen vardag.

Målgrupp:

Ledningsgrupper, chefsgrupper, arbetsgrupper & projektgrupper.

Mål & Nytta:

Ni lär er att snabbt etablera psykologisk trygghet i teamet, oberoende av vilken utmaning ni står inför. Ni får med er enkla redskap som hjälper er att avsevärt förbättra er förmåga att samarbeta, nyskapa samt ta och genomföra beslut tillsammans.

Upplägg & Schema:

Workshoppen tar 1,5 timmar.

Joakim Ahlström profilbild

Varför ska du boka?

1. Få möjlighet att testa ett samverkansflöde för teamwork och laganda för ”utspridda” team.
2. Konkreta verktyg för beslutsfattande, samarbete och för att lösa utmaningar på distans.
3. Arbetssätt för att öka samverkan och tillit i ett team.
4. En praktiskt orienterad workshop som inte bara ger ett vad, utan också ett hur i hur ni kan utvecklas och stärkas som organisation.

Är du intresserad av att veta mer? Hör av dig till oss! Vi svarar på din förfrågan så fort vi kan. 

Se även följande utbildningar: