Strategi bild utbildning

Digital föreläsning: Sju strategier som gör dig till vinnare i lågkonjunktur

Henrik Larsson Broman

Innehåll:

Ingen har missat den globala krisen vi befinner oss i just nu. En kris som fått många länder att stänga sina gränser, orsakat den värsta börskraschen i modern historia och där stora delar av ekonomin stängts ned. Detta händer på riktigt. Men även om den sker på riktigt där många företag och människor drabbas hårt så finns det saker vi kan göra för att bekämpa nedgången och motverka en djupare kris. I den här föreläsningen presenteras sju strategier om hur man skapa förutsättningar för att lyckas i en lågkonjunktur och komma ut som en vinnare när det väl vänder. Innehållet baseras på forskning och erfarenheter utifrån tidigare lågkonjunkturer.

Målgrupp:

Föreläsningen riktar sig till ledare, kunder och medarbetare som vill ingjuta tro och kraft att förändra och dra nytta av den kris vi befinner oss i. Passar för ledningsgruppen, medarbetarteamet eller för externa kundwebinarier.

Mål:

Att ge ledningsgrupper och medarbetare mod, inspiration och idéer om hur man klarar sig ur en lågkonjunktur och vänder motgång till framgång.

Upplägg och schema:

Ca 30-40 min. Föreläsning kan även inkludera Q&A eller efterföljande diskussion.


Föreläsningen kan genomföras på tre olika sätt:

    1. Pay-per-view video. Köp tillgång till vår professionellt förinspelade video som varvar föreläsare med tillhörande bilder. Kan spelas upp i Microsoft Teams, Zoom eller annan digital online-mötesfunktion.
    2. Livesänd webcast. Föreläsaren presenterar temat live på distans med hjälp av tex Zoom eller Microsoft Teams genom skärmdelning.
    3. Livesänd webinar i professionell studio. Föreläsningen sänds live i online-möte från en professionell studio med producent som varvar video med bildvisning. Detta format riktar sig till dig som söker en professionellt producerad live-sändning för en större publik.

 

 

Henrik Larsson Broman profilbild

Varför ska du boka?

1. Handfasta forskningsbaserade råd och strategier för att hantera en lågkonjuktur.
2. Idéer och innovativa lösningar för att ta sig ur en lågkonjuktur.
3. Möjlighet till flera olika upplägg beroende på behov.

Är du intresserad av att veta mer? Hör av dig till oss! Vi svarar på din förfrågan så fort vi kan. 

Se även följande utbildningar: