Magnus Helgesson bannerbild

Bli din egen mentala coach

Magnus Helgesson

Innehåll:

”Man bygger inte bolag, man bygger människor. Sedan bygger ni bolaget tillsammans”, säger Magnus Helgesson. Succén med Harrys-kedjan var enorm och lärdomarna från entreprenörsresan, från utbildningarna med vännen Tony Robbins, och från de otaliga coachinguppdragen, har sedan 2016 funnits tillgängliga i formen av en digital kurs. Magnus Helgesson är superentreprenören som skapar framgång genom sin process för att förstå mänskliga behov och ge människor verktygen de behöver för att lyckas.

”IF SHAC – Bli din egen mentala coach” är den digitala kursen som stärker medarbetarna och gör dem till sina egna mentala coacher – redo för alla utmaningar de möter.

Kursen består utav videor samt frågor för självstudier och reflektion. Rekommendationen är att genomföra kursen på 21 dagar – en av sju moduler, var tredje dag. Diplom erhålles efter genomförd kurs.

Mål:

Enligt Stanford University består endast 12,5% av framgång av kunskap om ditt specifika område, och 87,5% utgörs av din attityd och din mentala styrka. Alldeles för många människor idag mår dåligt, hemma och på jobbet. Sjuktalen talar för sig själva.

Att bli sin egen mentala coach handlar om att kunna hantera de utmaning som man möter på resan, och att maximera effekten av yrkeskompetens (12,5% av framgång). Utbildningen är skapad för att ge människor verktygen de behöver för att må bättre och att nå framgång. Utan att känna stress, utan att fastna och att istället komma vidare och nå sin fulla potential.

Målgrupp:

Företag eller individer. Individer, ensamma eller i grupp. Kursen går att köpa till enstaka medarbetare men även som ett paket för grupper.

Kursen kan köpas som den är, eller kombineras med en halv-dags fysisk workshop. Workshopen knyter ihop säcken och maximerar effekten utifrån vad medarbetarna lämnar för uppgifter i kursen.

Upplägg och schema:

Kursen är uppbyggd efter Magnus Helgessons framgångsrika coaching-process IF SHAC, och är uppdelad i 7 moduler, inkl. en introduktion.

Introduktion: Nycklarna du måste ha koll på när du påbörjar din resa.

Modul 1: Idag – Hur du hittar händelserna som format dig och vilka faktorer som egentligen fastställer ditt nuläge.

Modul 2: Framtid – Hur du sätter rätt typ av mål och skapar drivkraften som tar dig dit

Modul 3: Stopp – Hur du identifierar och krossar hinder som tidigare har stoppat dig

Modul 4: Hjälp – Hur du identifierar de kritiska resurser du redan har, eller som du behöver.

Modul 5: Action – Så når du målet!

Modul 6: Coach – Hur du utser dig själv till din egen mentala coach och hur du hittar rätt coach för nischad strategisk kompetensutveckling.

Magnus Helgesson profilbild

Varför ska du boka?

1. Bli bättre rustad att möta utmaningar, både i arbetslivet och privat.
2. Få bättre målfokus, och få verktyg för att nå dit.
3. Maximera dina yrkesresurser och lär dig att använda dessa.
4. Hög flexibilitet och användbarhet med övningsuppgifter och material online.

Är du intresserad av att veta mer? Hör av dig till oss! Vi svarar på din förfrågan så fort vi kan. 

Se även följande utbildningar: