Viktoria Saxby bannerbild

Viktoria Saxby - Talare

Föreläsare, Författare - Jämställdhet, mångfald & inkludering

Budskapet är tydligt: Inkludering, mångfald och jämställdhet är inte mjuka sidofrågor att ta tag i när ”allt viktigt är klart.”

Det är precis tvärtom – frågorna är direkt kopplade till lönsamhet och attraktions-, innovations- och konkurrenskraft. Liksom till välmående medarbetare, varumärkesbyggande och hållbarhet.

Viktoria Saxby föreläser om inkluderande ledarskap, kommunikation och organisationsutveckling. Hon brinner för inkluderingens vinster för alla – och ger konkreta verktyg för hur just du lyckas. Oavsett kärnverksamhet är inkluderingsarbetet helt centralt för att optimera både arbetsmiljön och din operativa verksamhet – det handlar helt enkelt om att göra det ni gör – ännu bättre.

Viktoria Saxby har 25 års erfarenhet av inkluderingsarbete och har arbetat med allt från de högsta ledarna, chefer och medarbetare inom Försvarsmakten och Polismyndigheten, till ledningsgrupper för börsbolag, chefer och medarbetare inom näringslivet, politiska ledare i Sverige och DR Kongo, till reklam- och filmbolag i USA. Viktoria är en mycket uppskattad och ofta anlitad föreläsare som verkar både i Sverige och internationellt och därmed har god överblick över arbetet med DEIB (Diversity, Equity, Inclusion & Belonging) globalt. Hennes föreläsningar är kunskaps- och medvetandehöjande och alltid baserade på studier, fakta och goda exempel där arbetet tas ned från teori till praktik.

Viktorias styrka är att skapa en trygg, interaktiv miljö där alla kan känna sig avslappnade och inkluderade. Hon är dessutom övertygad om att vi lär oss mer när både hjärna och hjärta får vara med – och än mer när vi får ha roligt! Därför innehåller hennes föreläsningar många praktiska exempel, ofta med illustrativa filmklipp som lockar till skratt. Viktoria tror också på att det ska vara lätt att göra rätt och att arbetet ska vara lustfyllt för att vara hållbart. Ofta handlar det inte om att vi inte vill, utan snarare att vi inte vet exakt hur vi ska nå dit vi vill.

Boka en föreläsning med Viktoria Saxby för att ge ert företag/organisation kunskap om varför inkluderingsarbete gör er ännu bättre – samt praktisk kunskap och verktyg för exakt hur ni når hela vägen fram!

Viktoria skräddarsyr alla sina föreläsningar utifrån era önskemål och behov.
Hon kan föreläsa på svenska, engelska, spanska och franska.

Boka en inspirerande föreläsning med Viktoria Saxby hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Inkludering – så gör det oss ännu bättre | Modernt ledarskap = Inkluderande ledarskap | Inkluderande kommunikation – så här lyckas du | Inkluderande organisationsutveckling – bygger starka team där alla kan bidra med sin fulla potential | Jämställdhet – bra för män & pojkar! | Den Lyckligare Mannen/Pojken: Vad har män, världen och din organisation att vinna på jämställdhet?

Viktoria Saxby profilbild

Viktoria Saxby

Föreläsare, Författare - Jämställdhet, mångfald & inkludering

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: