Vanessa Leporati bannerbild

Vanessa Leporati - Talare

Föreläsare, utbildare & konsult

Vanessa Leporati leder sedan många år individer, team och företag till djupare självinsikt, starkare samarbeten, bättre kommunikation och ökad försäljning.

Vanessa brinner för mötet mellan människor och magin som sker när det blir rätt i kundbemötandet, i mötesrummet med kollegorna eller i samtalet med chefen. Målet för Vanessa är att hennes föreläsning eller workshop ska leda till mer arbetsglädje, stolthet över den egna yrkesrollen, större förståelse för att alla i bolaget är med och utvecklar det framåt och flera verktyg för att prestera mer effektivt och målinriktat.

Vanessa är styrelseordförande i Association of Trade Partners Sweden. Ett modernt internationellt affärsnätverk som tar handel på största allvar. Bland deras medlemmar finns agenter, distributörer, importörer eller leverantörer som är verksamma inom en rad olika branscher, exempelvis mode, möbler & inredning, mat & dryck samt industrin.

Hennes nya föreläsning heter ”Törnrosa-effekten” och handlar om varför vi inte alltid gör det vi vet att vi borde göra för vårt eget och företagets utveckling, dynamiken bakom det och vad vi kan göra åt det.

Boka en inspirerande föreläsning med Vanessa Leporati hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Törnrosa-effekten | Sälj med omtanke och medvetenhet | Samarbeta med omtanke och medvetenhet | Led dig själv och andra med självinsikt

Vanessa Leporati profilbild

Vanessa Leporati

Föreläsare, utbildare & konsult

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: