Vahid Zohali bannerbild

Vahid Zohali - Talare

VD IBM Sverige

Nominerad till årets chef är Vahid Zohali den ensamkommande flyktingbarn som är idag VD för IBM Sverige. ”Mot alla odds” är tändvätskan han använder för att utveckla sig själv och sin omgivning.

Hela vår värld som vi är vana vid håller på att vändas upp och ner när teknologiutvecklingen fortsätter sin exponentiella takt. Hur kommer våra samhällen att se ut och hur kan vi förutse våra behov framåt? Vad händer med affärsmodellerna, kulturen och ekosystemet som vi befinner oss i? Är betydelsen av ledarskap tillräckligt tydligt mitt i denna transformation?

Vahid Zohali är en av Sveriges främsta ledare där han idag som VD på IBM Sverige leder det digitala paradigmskiftet i syfte till att skapa framtidens samhälle. Den unika kombinationen av hans personliga resa från ensamkommande flyktingbarn till VD i näringslivet, kunskap och erfarenhet inom digitalisering samt erkänd och belönad för sitt moderna ledarskap har skapat receptet för tillväxtstrategi och genomförandet. En färdighet som han delar med sig i form av en upplevelse fylld av inspiration, spänning och glädje.

Som barn drömde han om att bli stridspilot men han har aldrig saknat den spänningen sedan han satte sin fot inom informationsteknologi och en bransch som för varje timme förändrar vår vardagsvanor, vänder upp och ner på affärsmodeller, skapar nya innovationer och formar framtiden. Enligt honom så finns det inga givna svar för framgång utan det handlar om den unika förhållningssätt och mindset du har som individ eller företag till utmaningen. Han har gång efter gång besegrat nya utmaningar och enligt honom så är nyckeln just ledarskap.

Vahid föreläser om inkludering, ledarskap, digitalisering med fokus på hållbarhet.

Under 2017 blev han nominerad till ”Årets Chef” av tidning Chef med följande motivering:

”Vahid Zohali är en modern ledare. Han inspirerar oss genom sitt tydliga och intelligenta ledarskap och motiverar oss att våga anta utmaningar. Han låter människor växa i och utanför sina nuvarande roller. Genom Vahids ledarskap blir vi mer nyfikna på vår omvärld både ur ett mänskligt, teknologiskt och affärsrelaterat perspektiv. Vahid är en sann ledare som skapar intresse, vilja och motivation. Han är en ledare som skapar ledare.”

Efter en föreläsning med Vahid känner den inspirerade publiken att ingenting är omöjligt.

Boka en inspirerande föreläsning med Vahid Zohali hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Vad krävs för att göra skillnad?

Vahid Zohali profilbild

Vahid Zohali

VD IBM Sverige

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: