Umit Dag - Talare

Komiker/föreläsare/konferencier/författare

Umit Dag är en bred underhållare som verkar inom många olika scener. Har på kort tid blivit känd inom humorsverige och underhåller idag på landets stora scener. Umit har medverkat i flera tv- och radioprogram och givit ut en debutroman, ”Innan sagorna dör”. I boken har han samlat sex olika syrianska folksagor från sina hemtrakter i Turabdin, dagens sydöstra Turkiet.

Med timing, glimten i ögat och ett utvecklat kroppsspråk kan han få de enklaste vardagssituationerna till komik. Umit är, enligt honom själv, en liten man med ett stort hjärta och en ännu större näsa. Hans vilja att integreras i Sverige kunde ibland krocka med familjens traditionella värderingar.

Umit Dag pratar om svenskhet, att integration är svårt när inte ens svenskar själva vågar vara svenskar och att det faktiskt är OK att vara stolt över Sverige. Det är kul, fartfyllt, tankeväckande och kanske provocerande. En sak garanteras, du blir berörd på ett eller annat sätt.

Umit föreläser inom ämnena integration/mångfald och rasism. Han är också ståuppkomiker om man vill ha renodlad underhållning till sitt evenemang. Umit Dag kan också bokas som konferencier och moderator

Boka en inspirerande föreläsning med Umit Dag hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker:

Umit Dag profilbild

Umit Dag

Komiker/föreläsare/konferencier/författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: