Troed Troedson - Talare

Paradigmmäklare

Troed Troedson är konsult, föreläsare och författare.

Han arbetar alltid i skärningspunkten mellan organisationer och framtid. Hur ser framtidens kunder ut? Vad vet vi om framtidens arbetsmarknad och arbetsplatser? Hur kommer digitaliseringen att påverka våra politiska system? Vilken kompetens kommer att krävas av individer och organisationer under de årtionden vi har närmast framför oss?

Troed Troedson ger ofta de underliggande förklaringarna som i sin tur hjälper kunden att själv besvara frågor som de här. Troeds erfarenhet av ledningsarbete och rådgivning i många av Sveriges största företag och offentliga organisationer ger en stark verklighetsförankring och alltid många konkreta exempel. Troed Troedson var ansvarig för övergripande utvecklingsfrågor i Helsingborgs Stad under tio år fram till 1997 men har sedan dess drivit egen konsultverksamhet, både själv och med anställda konsulter.

Boka en inspirerande föreläsning med Troed Troedson hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Digitalisering, inte datorisering | Erfarenhet är bara ett annat ord för att slippa tänka | Innovation är medveten kompetens, inte en medfödd talang | Ledarskap i välstånd blir fort management

Troed T profilbild

Troed Troedson

Paradigmmäklare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: