Tommy Wilen bannerbild

Tommy Wilén - Talare

Naprapat | Ergonom

Med en stor dos humor och kunskap, kombinerad med en något punkig inställning till hela hälsobranschen, inspirerar och utbildar han dig till att skapa varaktiga, hälsofrämjande förändringar.

Tommy Wilén är leg. naprapat och en av Sveriges roligaste och mest uppskattade föreläsare inom ergonomi, hälsa och aktivitetsbaserat arbete.

Tommy bryter på ett underhållande sätt ned de senaste forskningsrönen och serverar dessa på ett sätt som alla kan ta till sig. Med brinnande passion blandar han forskning med anekdoter och personliga erfarenheter. Tommy har ett härligt och energigivande sätt som charmar publiken oavsett om mötet sker live eller digitalt.
Organisationer som är i processen att införa aktivitetsbaserat arbete bokar ofta Tommy som inspirationsföreläsare. Här väver Tommy Wilén ihop ämnen som hälsofrämjande ledarskap och employer branding med den eviga frågan: ”Men… vad kommer hända med min kontorsstol?”

Tommy Wilén håller föreläsningar och workshops men är också en flitigt bokad ergonom.

Hans ämnen är:

  • Gerillaergonomi
  • Hälsokultur
  • Aktivitetsbaserat arbete

 

Aktuell föreläsning

Hälsokultur

Hela idén med arbetsmiljöarbetet i en organisation handlar om att främja hälsa. Men vad är hälsa egentligen och hur ska vi göra för att nå dit tillsammans?
Ta del av en inspirerande och lärorik föreläsning med Tommy Wilén.

Räcker det verkligen att bara köpa gymkort till alla anställda? Att lägga tid och pengar på den sortens hälsosatsningar som egentligen bara frälser de redan frälsta? Troligen inte.

För att må bra i framtidens hybrida och gränslösa arbete behöver vi tillsammans skapa en hälsokultur, där vi går djupare och faktiskt förändrar hur vi arbetar.
Där vi tittar på saker som: arbetstempo, stress, återhämtning under arbetstid och rätten att koppla ner sig på fritiden. För hälsa idag behöver handla om så mycket mer än bara fysisk hälsa – om hur det känns i kroppen. Hälsa behöver också handla om hur det känns i huvudet och hur det känns i hjärtat.

Med sin akademiska bakgrund och jordnära syn på hälsa ger Tommy i den här inspirerande föreläsningen massor av praktiska tips och tekniker för att skapa och befästa hälsosamma vanor både för dig som individ och i hela din organisation.

Boka en inspirerande föreläsning med Tommy Wilén hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Hälsokultur | Mer Savann på Kontoret | En Snabbkurs i Gerillaergonomi

Tommy Wilén profilbild

Tommy Wilén

Naprapat | Ergonom

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: