Tommy-Lundberg-bannerbild

Tommy Lundberg - Talare

Författare och föreläsare

Tommy Lundberg föreläser på ett engagerande sätt om ledarskap, medarbetarskap, motivation och engagemang och hur de hänger ihop. Han lyfter fram de grundläggande behov som ligger bakom människans inre drivkrafter, vikten av tillhörighet och tillit och – som det står i undertiteln till hans bok Motivationskoden – varför vi i det moderna arbetslivet bör gå ”från Management till Humanagement”. Han presenterar sina budskap med stöd i modern ekonomisk och psykologisk forskning och sina egna erfarenheter och tankar som chef och ledare.

Tommy Lundberg har en tjugofemårig karriär bakom sig som copywriter, kreativ ledare, vd och företagare. Sedan 2008 arbetar han som konsult i kommunikationsfrågor och författare till flera uppmärksammade böcker om kommunikation, ledarskap och medarbetarskap.

Som författare har Tommy hållit i pennan till ”Ledarskap på Sandlådenivå”, som nominerades till titeln Årets Ledarbok 2006, och ”Ledarskap på Apstadiet”, nominerad till Årets HR-bok 2010. Han har också skrivit medarbetarhandboken ”Skulle du vilja jobba med dig?” och chefshandboken ”Skulle du vilja jobba med dig som chef?” samt de uppmärksammade ledarskapsböckerna ”Motivationskoden” (nominerad till Årets Marknadsföringsbok 2016) och ”Empatieffekten.”.

Tommy föreläser både för stor publik och i mindre sammanhang, då han också gärna tar rollen som workshop-ledare.

Boka en inspirerande föreläsning med Tommy Lundberg hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: "Motivationskoden – från Management till Humanagement". • "Skulle du vilja jobba med dig?" • "Skulle du vilja jobba med dig som chef?"

Tommy-Lundberg-profilbild

Tommy Lundberg

Författare och föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: