image003 (1)

Tomas Dalström - Talare

Författare, föreläsare

Tomas Dalström är beteendevetare, författare, föreläsare och journalist med inriktning på hjärnan.

Han har fått nationella och internationella utmärkelser för bland annat facklitteratur och journalistik. Han har intervjuat ett 50-tal forskare och läst hyllmeter. Det har bland annat resulterat i två kritikerrosade böcker.

Tomas Dalström föreläser om när hjärnan fungerar som bäst – och hur du ska göra för att kunna utnyttja dess full potential. På kontoret och distans. Idag genomgår många organisationer något som kan liknas vid en existentiell kris.

Var ska vi arbeta? Hur stort kontor behöver vi? Hur ska vi arbeta, samarbeta och leda arbetet? Vad vill våra anställda och kollegor? Hur påverkas vår hälsa, produktivitet och lönsamhet?

Som tur är finns det en faktor som är sig lik – när allt annat ser ut att röra sig i 180 – hjärnan. Så det är förstås den allt måste utgå från. Allt annat är galet.

Tomas lanserar begreppet en intelligensskapande kultur. I den har alla kunskap om hur våra hjärnor fungerar – och hur den påverkar vår hälsa och prestationsförmåga. I en intelligent kultur får varje individ möjlighet att använda sin hjärnas fulla potential. På kontoret, hemma eller någon annanstans.

Tomas Dalström föreläser med utgångspunkt i sin kritikerrosade bok ”Din hjärna från 2008 är effektivare än den du har idag.” Föreläsningen ger ett holistiskt perspektiv. Du kan se hur din hjärna fungerar – och VARFÖR den gör det i olika arbetssituationer. När den fungerar som bäst – och när den blir störd. Men också vad den behöver för att kunna återhämta sig.

För det är först när vi förstår våra hjärnors sätt att fungera, som vi kan utveckla mer hållbara organisationer, ett mer hållbart arbetsliv och en mer hållbar livsstil. Det handlar inte om att arbeta mer – utan effektivare. Att skilja på arbete och fritid. Att arbeta hjärnsmart oavsett var vi arbetar. Föreläsningen ger dig kunskap som hjälper dig att öka din prestationsförmåga, minska stressen och öka ditt välmående.

På det personliga planet kan vinsten vara bättre betyg, drömjobbet och en hel helg till med nära och kära.

En intelligent kultur lägger också grunden för en digital transformation, kompetensutveckling, ett agilt arbetssätt, ett nytt ledarskap och självledarskap. Ja, det mesta du gör – och kommer att göra i framtiden.

Tomas Dalström har lagt ner tusentals timmar på att förstå och kommunicera, hur du ska göra för att utnyttja din hjärnas fulla potential. På jobbet, under utbildningen, hemma och på fritiden. Han har vaskat fram guldklimparna.

En av Tomas storheter är att han har förmåga att göra svårbegripliga saker om hjärnan lättförståeliga. Populärvetenskap som alla förstår och kan ta till sig.

Ur föreläsningens innehåll:

  • Du får fördjupad kunskap om när, var och hur din hjärna fungerar som bäst. Och VARFÖR.
  • Du kommer att förstå hur du ska göra, och VARFÖR, för att kunna använda din hjärnas fulla potential.
  • Du får också fördjupad kunskap om hur hjärnan påverkas av exempelvis multitasking och störande miljöer. VARFÖR den påverkas – och hur det påverkar resultatet att det du arbetar med.
  • Du får kunskap som hjälper dig att öka din prestationsförmåga, minska stressen och öka ditt välmående.
  • Du får forskares konkreta råd och tips. Kunskaper att använda direkt efter föreläsningen.

Boka en inspirerande föreläsning med Tomas Dalström hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Så lyckas du med framtidens arbetsplats

Tomas Dalström profilbild

Tomas Dalström

Författare, föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: