Tomas Brytting bannerbild

Tomas Brytting - Talare

Professor

Tomas Brytting är Professor Emeritus i organisationsetik vid Ersta Sköndal Bräcke högskola och Docent i företagsekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm.

Tomas skriver böcker med inriktning mot etik, ekonomi och arbetsliv, och har bland annat varit redaktör och bidragit till boken ”Livets mening” (2020) och författat ”Chefsarbetet etik” (2013).

Många känner igen hans röst och hans profil från ”Tankar för dagen” i Sveriges Radio där han hörts kommentera nutiden regelbundet i 20 år. Ett uppdrag som han beskriver som ”Att se det lilla i det stora och det stora i det lilla”. En mening som på ett bra sätt beskriver Tomas Bryttings gärning som professor, författare och föreläsare.

Tomas medverkar ofta i personal-, chefs- och organisationsutvecklingsprogram i såväl privat, offentlig som idéburen sektor. Uppdragens längd och typ skiljer sig åt, från kortare inspirationsföreläsningar till länge utbildningar och workshops. Gemensamt är att Tomas Brytting ger ord som ”etik” och ”värdegrundsarbete” ett begripligt och konstruktivt innehåll, bortom flosklerna.

Boka en inspirerande föreläsning med Tomas Brytting hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Organisatorisk moralisk kompetens – vad det är och hur det utvecklas | Chefsarbetets etik | Personlig närvaro och professionell distans | Etiken i butiken – marknadens rörliga etik | Korruptionens och oegentligheternas anatomi | Livets mening – frågan och svaren

Tomas Brytting profilbild

Tomas Brytting

Professor

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: