Tobias Ahlin Bjerrome bannerbild

Tobias Ahlin Bjerrome - Talare

Designer, utvecklare & föreläsare

Tobias Ahlin Bjerrome är en designer, programmerare, och innovatör som har nått en internationell publik genom sina föreläsningar. Han har de senaste tre åren föreläst i 18 olika länder, bland annat för The New York Times i New York, och på Facebooks europeiska högkvarter i Tel Aviv.

Tobias Ahlin Bjerrome har en central roll i den digitala revolutionen som sveper genom samhället och förändrar hur vi lever, arbetar och tänker.

Tobias var Mojangs designchef där han drev designen för världens mest sålda spel någonsin – Minecraft. Han var den tredje designern som anställdes på Spotify, och han har varit utvecklare och designer på GitHub i San Francisco.

Idag sitter Tobias Ahlin Bjerrome i juryn för Svenska Designpriset, är en frekvent föreläsare på universitet och företag runtom i landet, och han jobbar fortfarande dagligen med de tekniker och företag som driver den digitala revolutionen framåt.

Populära rubriker: Konsten att ha dåliga idéer | The art of having bad ideas | Maskiner och människor som gissar om framtiden

Tobias Ahlin Bjerrome profilbild

Tobias Ahlin Bjerrome

Designer, utvecklare & föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: