Titti Holmer bannerbild

Titti Holmer - Talare

Leg Psykolog & Författare

Titti Holmer är psykolog, författare och föreläsare, och väver på ett unikt sätt samman mindfulness med positiv psykologi, stresshantering, ledarskap och effektivitet.

Titti Holmer är en av Sveriges främsta experter på mindfulness och författare till succéboken ”Lycka nu”. Sedan 15 år tillbaka arbetar hon med företag, organisationer och privatpersoner för att hjälpa dem implementera mindfulness i sin dagliga verksamhet. Hennes rika erfarenhet av arbete med människor i förändring – volontärarbete på BRIS, samtalsterapi, kursledning, chefshandledning och utbildning – gör att hennes föreläsningar fungerar i många olika sammanhang. Med värme och engagemang bjuder hon på upplevelser från sitt eget liv liksom från de många människor som hon mött och hjälpt.

Titti Holmer beskrivs ofta som strukturerad, inkännande och nyfiken. Hennes närvaro och lyhördhet för situationen får henne att nå fram till såväl en stor publik som en liten, intim grupp. Hennes föreläsningar rör både jobbet och privatlivet, med hög igenkänningsfaktor. Med lugn, medkänsla och erfarenhet ger hon konkret och tydlig kunskap som vägleder människor och organisationer till ett rikare, lugnare och mer effektivt liv.

Aktuell föreläsning:

Lugn och effektiv på jobbet

Bli mer effektiv samtidigt som du är lugnare, gladare och mer empatisk. Få mer gjort på kortare tid, men med mindre ansträngning. Låter det nästan för bra för att vara sant?
Vi lever i en tid av hög press, vi är ständigt uppkopplade och blir översköljda av information och distraktioner. Hur behåller vi fokus? Hur vet vi vad som är viktigt? Du kan inte springa på alla bollar – hur vet du vilken du ska springa på?

Det handlar om mindfulness, en form av mental träning med vetenskaplig evidens. Så lite som tio minuters meditation om dagen har visat sig kunna omforma vår hjärna så att vi kan styra vårt beteende, hantera oro och grubblerier, minska irritation och bli mer inkännande. Mindfulness innebär ett förhållningssätt som hjälper dig att behålla fokus och förändra ditt sätt att förhålla dig till stress. Det gör att arbetet blir roligare, mer meningsfullt och mer kreativt. Det här är en inspirerande föreläsning om hur du skapar balans i livet, lär dig sätta gränser och avgöra vad som är viktigt.

I slutet av föreläsningen får du även verktyg för att gå från ord till handling och komma igång med fokusträningen redan idag.

Boka en inspirerande föreläsning med Titti Holmer hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Lugn och effektiv på jobbet

Titti Holmer profilbild

Titti Holmer

Leg Psykolog & Författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: