Tina Thörner bannerbild

Tina Thörner - Talare

Entreprenör, föreläsare, coach och motivatör

Tina Thörner är en av Sveriges mest framgångsrika kartläsare och en av de absolut största profilerna inom rallysporten. Hon har bland annat varit damvärldsmästare i rally tre gånger, varit totaltvåa i Svenska rallyt och hon har vunnit Marocko Rally Raid.

Tina Thörner föreläser om attityd, målsättningar och våga vara sig själv. Med avstamp i sin egen historia med början på gården i Värmland, tar hon med oss genom livets skarpa kurvor och berättar om hur hon lyckats i rallyvärlden. Hon blandar spännande historier, personliga anekdoter, insikter och kunskap på ett väldigt engagerande sätt. Tina har, med sitt öppna och lyssnande sätt, blivit en av Sveriges mest populära föreläsare, och har uppdrag i hela världen.

Tina Thörner föreläser också om hälsa och välmående, om att klara av ett späckat schema med krav på resultat och många resdagar, och hur hon har gjort och resonerat för att kunna prestera på topp under hög press. Hon arbetar också som coach och mentor för ledningsgrupper, sportteam och organisationer, och håller workshops inom ledarskap och gruppdynamik.

Tina har skrivit ett flertal böcker och är under våren 2021 bokaktuell med sin nya bok ”Livet i hundraåttio”.

Boka en inspirerande föreläsning med Tina Thörner hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Led andra genom att leda dig själv först | Utmana livet | Navigera rätt och vinn | Jag älskar biler - livet i rallycirkusen | Livsglädje - frigör potential och möt morgonens utmaningar | 100 procent hälsa - Källan till att hantera en turbulent värld | Ledarskap utan gränser | Drottning bland kunga

Tina Thörner profilbild

Tina Thörner

Entreprenör, föreläsare, coach och motivatör

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: