Thomas Kahn bannerbild

Thomas Kahn - Talare

Coach, föreläsare och författare

Med fokus på engagemang och ledarskap har Thomas Kahn sedan 2001 hjälpt chefer, ledare och team i några av Sveriges största företag och myndigheter att utvecklas. Han drivs av att hjälpa människor skapa framgångsrika resultat samt må bra.

Attraktiva målbilder skapar bränsle för framgång.

”Mitt fokus är att skapa framgångsrika team med framgångsrika resultat genom att stärka det personliga ledarskapet, kommunikationen och samarbetet. ”

Thomas Kahn är föreläsare, utbildare, förändringskonsult och han har även skrivit boken ”Bli ditt bästa jag”. Thomas föreläser bland annat om motivation, framgångsrika team, målbilder, kommunikation, och förändring.

Thomas har en lång bakgrund inom försäljning och erfarenheter av att vara chef, bl a som försäljningschef på Apple Computer i Sverige. Thomas hjälper till att få hela arbetsgrupper att prestera bättre genom ökad motivation samt ett förbättrat personligt ledarskap. Han är även aktiv som mental rådgivare åt elitidrottare.

I den här artikeln ger Thomas Kahn några av sina bästa ledarskapstips. 

 

Föreläsning: Att leda på distans

Exempel på innehåll ur föreläsningen:

Att leda på distans kräver att du som ledare givetvis fortsätter att ha fokus på det som du även gör IRL. Stora skillnaden är att när det kommer till Samhörighet – som är en viktig komponent – så finns det större utmaningar just nu. Att nå fram och få de du leder att känna sig:
– sedda
– viktiga
– en del av ett sammanhang/team

Här gäller det att vara öppen och ärlig med hur det är just nu och att du har begränsat med tid/utrymme. Alldeles för många chefer försöker slå knut på sig själva här och hålla väldigt mycket kontakt  – vilket är rätt och bra på kort sikt men ohållbart på lång sikt. Här behöver du som ledare skapa möjligheten att diskutera hur medarbetarna kan stötta varandra – på ett nytt sätt.

Det som är extra viktigt för dig som ledare att förtydliga just nu är:
– mål/fokus/riktning (både på kort och lång sikt)
– förväntningar på insatsen
– återkoppling (AAR) på utförd insats

Att sedan bara ringa för att kolla hur dina medarbetare mår och visa att du bryr dig – på riktigt – är guld värt!

Boka en inspirerande föreläsning med Thomas Kahn hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Attraktiva målbilder skapar bränsle för förändring | RETT fokus skapar en KUL TUR | Leda i förändring | Leda(re) för Engagemang | Prestera på topp! | Att leda på distans

Thomas Kahn Profilbild

Thomas Kahn

Coach, föreläsare och författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: