Thomas Dimming bannerbild

Thomas Dimming - Talare

Föreläsare, utbildare, moderator och facilitator

Thomas Dimming har mer än 20 års erfarenhet som rådgivare till ledare som vill skapa mer engagemang samt en högpresterande företagskultur. Thomas genuina intresse kring psykologin bakom motivation, engagemang, prestation och välmående organisationer har lett till djup förståelse kring de avgörande faktorerna som väcker och släcker engagemang.

För det går att bygga en engagerad företagskultur. Verktygen och forskningen finns – men använder ni dem?

I sina föreläsningar och workshops blandar Thomas Dimming forskning med egna erfarenheter kring motivation och engagemang. Han ger konkreta verktyg för att skapa högre engagemang, och visar hur ni kan använda dessa. Han är en mycket uppskattat föreläsare i Norden och Europa, och har lång erfarenhet från konferenser, ledarforum, kick-offer och andra typer av företagsevents.

Thomas Dimming föreläser, faciliterar workshops men är även skribent. Thomas ser ett ständigt växande behov av att sprida kunskap kring vad forskning och skickliga ledare bevisat, nämligen att det finns sätt att skapa en mer engagerad företagskultur. Boka Thomas för att ta del av hans berättelser och exempel för att skapa en företagskultur med fler engagerande mål, mer tillitsfull ledarskap, fler självstyrande medarbetare och en ökad optimism.

Boka en inspirerande föreläsning med Thomas Dimming hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Varför är engagemangsfrågan så viktig för både resultat och välmående? | Hur ser ett engagerande ledarskap ut i praktiken? | Så lyckas ni med att skapa engagemang för nya mål | Engagerande självledarskap | Byggstenarna i att bygga en stark och positiv kultur

Thomas Dimming profilbild

Thomas Dimming

Föreläsare, utbildare, moderator och facilitator

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: