Therese Albrechtson bannerbild

Therese Albrechtson - Talare

Föreläsare, Inspiratör, Keynote speaker & Entreprenör

Therese Albrechtson är inspiratören och föreläsaren som har gjort närmare 1000 scenframträdanden. Hennes föreläsningar förknippas med mycket energi och många tänkvärda tankar som gör att man som åhörare vill skapa förändring. Therese står på flera föreläsningsben, men gemensamt för alla ämnen är att hon inte bara ger inspiration, mod och framtidstro, utan också konkreta verktyg.

Hennes föreläsningar handlar ofta om stress, press, psykisk ohälsa och ett hållbart liv. Therese föreläser också mycket om kvinnor i karriären, utbrändhet och jämställdhet. En av hennes aktuella föreläsningar är baserad på en del av hennes uppmärksammade bok ”Dålig mamma…eller superkvinna?”. I september 2021 släppte Therese sin tredje bok, ”Fuck psykisk ohälsa – Vägen till ett bättre mående”. I den ger hon verktyg för att hitta en mer balanserad tillvaro – på jobbet och i hemmet, med träning, kost och mental träning.

Therese Albrechtson har med sin bakgrund i entreprenörsvärlden under många år även föreläst kring självledarskap, mod, attityd, positivt tänkande, att våga gå utanför komfortzonen och att våga. Hon startade tillsammans med en kollega utbildningen ”Academy of Excellence” som är baserat på tio tillväxtnycklar. Utifrån superentreprenörernas tips och experternas svar på vad som krävs för att få sitt bolag att växa så har Therese satt ihop en konkret föreläsning baserat på dessa tillväxtnycklar.

 

Exempel på föreläsningar och ämnen:

Vägen till ett bättre mående

Vi är Europas mest stressade folk, ett av världens mest stillasittande och ensammaste folk. Det är bara några parametrar som bidrar till att stressrelaterade besvär, den psykiska ohälsan och sjukskrivningar ökar lavinartat. Dessutom ska vi försöka leva upp till den perfekta drömvärld som alla visar upp i sociala medier. Therese hjälper oss att fokusera på verktygen till ett aktivt och tränat självledarskap, där vi tränar vår inre motivation även när livet inte är på topp. En föreläsning som är blandat med humor och allvar, lättsamma och roliga storys i kombination med konkreta verktyg och inte minst hur du går från ord till handling för ett mer välmående liv. En föreläsning full av inspiration som du inte får missa

 

Självledarskap, mod och att våga gå utanför komfortzonen

Ett tränat självledarskap och en inre trygghet är viktiga nycklar i en tid med ständig förändring, oro och osäkerhet. Om vi inte vågar förändra och ta makten över våra liv så kommer vi stå kvar på perrongen och ångra att vi levde mer utifrån andras krav och förväntningar än vad vi egentligen drömde om. Genom att fokusera på det positiva, boosta dig själv och aktivt träna ditt självledarskap så har du möjlighet att utveckla dig och ditt företag i den riktning du vill.

Therese föreläsning är full med energi och humor blandat med allvarliga känslosamma tankar i kombination med statistik och insikter, gör denna föreläsning aktuell för näringsliv såväl som offentlig sektor.

Boka en inspirerande föreläsning med Therese Albrechtson hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Stress och psykisk (o)hälsa - vägen till bättre mående | Lyckas på jobbet, ha familj med hälsan i behåll? | Hållbar livsstil | F-ck psykisk ohälsa- hur skapar vi förändring? | Självledarskap | Våga vinna! | Livet 2.0 - Stressen, pressen och digitaliseringen | Nycklar för tillväxt

Therese Albrechtson ny profilbild

Therese Albrechtson

Föreläsare, Inspiratör, Keynote speaker & Entreprenör

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: