Svante Randlert bannerbild

Svante Randlert - Talare

Business & People Advisor

I dag är det fullt möjligt och ganska enkelt att kopiera en mängd modeller för hur team eller organisationer kan bli mer framgångsrika. Allt går att kopiera, utom en enda sak: de som driver din organisation och som är din allra viktigaste tillgång – medarbetarna. Svante Randlert menar att de är faktorn med störst potential att bli er organisations unika konkurrensfördel. Förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att nå goda resultat. De kommande årens stora pensionsavgångar och bristen på rätt kompetens i många sammanhang gör inte saken lättare.

Det som tagit dig hit, där du är idag, kommer kanske inte att ta dig dit du vill imorgon. Vi lever i en tid av ständig förändring och du behöver anpassa dig och ditt ledarskap till det. Du måste inse att det inte handlar om vem du är eller vad du redan vet, utan vad du gör – varje dag. Svante Randlert ger chefer inspiration samt verktyg för vad du som ledare behöver göra idag, för att du och dina medarbetare ska prestera bättre tillsammans imorgon.

Boka en inspirerande föreläsning med Svante Randlert hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Drömarbetsgivaren | The dream employer | Drömledarskapet | Så blir ni kundernas och medarbetarnas förstahandsval imorgon

Svante Randlert profilbild

Svante Randlert

Business & People Advisor

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: