Susanne Najafi - Talare

Serieentreprenör och grundare BackingMinds VC

Susanne Najafi har startat sju bolag, omsatte över 100 miljoner som 31-åring och är utsedd till en av Sveriges mäktigaste techinvesterare. Med BackingMinds utmanar hon det traditionella riskkapitalet och bevisar att man kan generera avkastning och samtidigt driva förändring. Susanne har tagit emot utmärkelser som Årets Pionjär, Årets Ledare, Topp 40 under 40 och Sveriges främsta serieentreprenör.

Susanne Najafi har studerat vid Handelshögskolan i Stockholm. Under sina studier startade hon ett dotterbolag för Oriflame i Iran, det var så hon fick smak för entreprenörskap.

Efter sina studier reste Susanne världen över, gjorde karriär inom marknad på Procter & Gamble, där arbetade hon tills hon bröt nacken i en skidolycka. Det blev ett avgörande ögonblick i hennes liv. Hon bestämde sig för att förverkliga sin dröm och bli entreprenör, och sedan dess har Susanne startat mer än fyra företag, främst inom e-handel och teknik. Hon siktade högt och hade som mål att nå en omsättning på 100 miljoner SEK före 30 års ålder, en dröm som uppfylldes när hon var 32 år gammal med sitt företag Eleven, en av Nordens största skönhetshandlare online.

Boka en föreläsning med Susanne Najafi på teman kring entreprenörskap, investeringar, e-handel, startup, tech och framtid!

Boka en inspirerande föreläsning med Susanne Najafi hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Entreprenörskap | Ivesteringar | E-handel | Startups | Tech och framtid

Susanne Najafi profilbild

Susanne Najafi

Serieentreprenör och grundare BackingMinds VC

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: