Susanne Fredriksson Jansson bannerbild

Susanne Fredriksson Jansson - Talare

Inspiratör, föreläsare, kompetensutvecklare

Susanne Fredriksson Janssons ämnen berör och lämnar ett avtryck som sitter länge.

Hon tar med oss på en resa som berör, väcker eftertanke och ger insikter om hur individer på alla nivåer i en organisation fungerar i ett samspel. Susanne Fredriksson Jansson fokuserar på hur du skapar engagemang, skapar ett gott ledarskap, hur du når framgång och en god arbetsmiljö. Hon är en pionjär inom området att skapa motivationshöjande instatser.

Susanne Fredriksson Jansson är en sann inspiratör, en som hjälper företag och organisationer att skapa ett positivt arbetsklimat för hela den kollektiva självkänslan och självförtroendet, där yrkesstolheten blir en del av vardagen. Hennes förmåga att beröra och fånga publiken är slående. Susanne har en stark närvaro på scen och hon fyller deltagarna med energi och inspiration.

Låt Susanne Fredriksson Jansson svetsa ihop er grupp under en kickoff eller på en konferens. Hennes budskap fungerar lika bra för mindre som större grupper, också i workshopformat.

Boka en inspirerande föreläsning med Susanne Fredriksson Jansson hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Friska relationer - friska arbetsplatser | Din attityd - ditt ansvar | Leva eller existera - ett val | Energi - ingen tillfällighet | Ledarskap/chefskap välj båda

Susanne Fredriksson Jansson profilbild

Susanne Fredriksson Jansson

Inspiratör, föreläsare, kompetensutvecklare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: