stephan - banner

Stephan Wilson - Talare

Programledare, producent och föreläsare

Är du trött på att ha dåligt flås, men har svårt att hitta energin för att ta dig ur soffan? Eller – har du lätt för att komma igång, men lika lätt för att sluta? Ta del av Stephan Wilsons berättelse och få tips på hur du tar kontroll över din hälsa. Du får följa med på en resa där du inte bara blir peppad till att inleda en livsstilsförändring – du får också verktyg för att bibehålla dina nya vanor.

Stephan Wilson har skrivit flertalet böcker om hälsa, träning och livsstil, bland annat boken ”Motivationsresan – starkare, friskare, piggare!” (2020). Att hjälpa andra att hitta glädjen och motivationen har blivit en av hans största drivkrafter, och han kan konsten att på ett underhållande sätt inspirera såväl ”soffpotatisen” som elitmotionären. Han har programlett flera populära teveprogram som ”Gomorron Sverige” och ”Min Klassiker”. Stephan är även känd för en yngre publik genom program som ”Lilla Sportspegeln”, ”Bolibompa” och ”Lilla Aktuellt”. I programmet ”Stephan på glid” försökte han med stapplande steg förstå sig på fenomenet längdskidor.

I hans peppande föreläsning ”Motivationsresan” får vi följande med och se vad som händer om man gräver tillräckligt djupt inom sig. Hur är det att hitta sidor hos sig själv som man inte ens visste fanns? Hur slår man ett personligt världsrekord? Och för att nå dit – måste man lära sig älska smärta och omfamna rädslan?

Föreläsningen kommer ge dig nya infallsvinklar och lära dig se möjligheter där andra ser hinder.

Stephan väver ihop egna erfarenheter och metoder som att ”applicera in fler nyttigheter i ens liv än att ta bort onyttigheter” eller hur man får till träningen så den sker på ”autopilot” även i perioder när ens livspussel är som mest pressat.

Med hjälp av spännande forskning och fängslande berättelser från möten med några av Sveriges främsta idrottare blandat med handfasta tips kan vi lova att du inte kommer kunna sitta still. När du väl lämnar lokalen är du garanterat mer peppad än innan och kanske har du påbörjat din resa mot svart bälte i hälsa!

Foto: Thérèse Korning och Anna Sigvardsson.

 

Boka en inspirerande föreläsning med Stephan Wilson hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Motivationsresan – starkare, friskare, piggare!

Stephan Wilson

Programledare, producent och föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: