stephan - banner

Stephan Wilson - Talare

Programledare, producent och föreläsare

Är du trött på att ha dåligt flås, men har svårt att hitta energi för att ta dig ur soffan? Eller har du lätt för att komma igång, men lika lätt för att sluta? Ta del av Stephan Wilsons inspirerande berättelse och få tips på hur du tar kontroll över din hälsa. Du får följa med på en resa där du inte bara blir peppad till inleda en livsstilsförändring – utan här får du verktyg så du håller fast vid den.

Stephan Wilson har programlett flera framgångsrika teveprogram som Gomorron Sverige och Min Klassiker. Även för barn familjer och ungdomar är Stephan ett bekant ansikte från program som Lilla Sportspegeln, Bolibompa och Lilla Aktuellt. Mest känd är han kanske från serien Stephan på glid där han på stapplande steg försökte förstå sig på fenomenet längdskidor. Världen hade nog aldrig tidigare sett en mer usel skidåkare och motionär men idag är Stephan Wilson en helt annan person än innan sitt första Vasalopp – men på vilket sätt?

Stephan har även skrivit boken Motivationsresan – starkare, friskare, piggare! Att hjälpa andra hitta glädjen och motivationen har blivit en av hans störstadrivkrafter. På ett underhållande och berörande sätt lyckas Stephan Wilson inspirera “soffpotatisen” som elitmotionären.

Ta fram popcornen eller morotsstavarna! Tillsammans med bilder och filmklipp får du följa med Stephan (även kallad för “Sveriges
räddaste äventyrare”) på hans olika äventyr som hans allra första Vasalopp (9 mil) till när han tog sig an Världens Tuffaste Skidlopp på galna 22 mil. Men den tuffaste utmaningen är ändå att få vardagens alla “måsten” att gå ihop.

Hur får man ens tid och kraft över till att investera i sin hälsa? Stephan Wilson väver ihop egna erfarenheter och metoder som att ”applicera in fler nyttigheter i ens liv än att ta bort onyttigheter” eller hur man får till träningen så den sker på ”autopilot” – även i perioder när ens livspussel är som mest pressat. Med hjälp av spännande forskning, fängslande berättelser och handfasta tips kan vi lova att publiken garanterat lämnar lokalen mer peppade. För vem vill inte bli starkare, friskare och piggare!

Foto: Thérèse Korning och Anna Sigvardsson.

Boka en inspirerande föreläsning med Stephan Wilson hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker:

Stephan Wilson

Programledare, producent och föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: