Staffan Ehde

Staffan Ehde - Talare

Filmproducent / Creative Director

Hur bygger vi värde för alla? Med alla menas kunderna, medarbetarna och ägarna. Syftet är grundbulten, DNA:t som avgör en verksamhets framgång. Det spelar ingen roll om det är privat, kommunalt eller statligt, när vi finns för vår egen skull går det rakt utför.

Staffan har lång erfarenhet av att bygga upp nya syften för riktiga företag och allmännytta. Verktygen är empati, storytelling och lateralt tänkande. Det finns ingen anledning att leka med post it lappar och tänkande utanför boxar, det handlar om att gå i kundens/brukarens/klientens skor och känna skavet. Staffan hämtar metodiken från sin utbildning och ledarskap från filmproduktions-världen där han utbildat sig och arbetat med produktion i över 20 år. En filmproduktion är ett utmärkt exempel på hur man tar en idé på en servett till en total upplevelse med talanger, teknisk personal och alla utmaningar som uppstår på vägen.

Att inspirera under en timme låter sig göras men Staffan ser sig som Föreläsaren version 3.0, dvs den som inspirerar och faciliterar en totalupplevelse där deltagarna blir en del av sin egen utmaning och hittar den rätta metoden för att utveckla verksamheten, på riktigt. Boka gärna Staffan för workshops eller större åtaganden. Staffan har skrivit boken ”Chokladfontänen” och ”Innovera eller dö” den förra slutsåld den senare utgiven på Roos&Tegnér

Boka en inspirerande föreläsning med Staffan Ehde hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: "Inte bättre men annorlunda" "Lateralt tänkande" "Storytelling suger" "Glassen smälter, hjälp!" "Blue Ocean, men jag är rädd"

Staffan Ehde profilbild

Staffan Ehde

Filmproducent / Creative Director

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: