Sofie Lindblom bannerbild

Sofie Lindblom - Talare

Innovationsexpert, Föreläsare, Styrelseledamot

Sofie Lindblom är Innovationsexperten, Entreprenören och Kreatören som är proffs på att boosta företags innovationsförmåga, skapa smarta lösningar från idéer och förklara varför jämställdhet är både väsentligt och lönsamt.

Som hyllad entreprenör och föreläsare har Sofie Lindblom gjort morgondagens företag och förändringsarbete till sina hjärtefrågor. Hon jobbar hårt och aktivt för en mer jämställd, inkluderande, innovativt och hållbart näringsliv vilket är något hon pratar om i sina föreläsningar.

Sofie är utbildad ingenjör med stor passion för teknologi. Hon har tidigare varit Global Manager for Innovation på Spotify, och skapade där strategier för innovation, organisationsdesign, processer och företagets kultur. Hon har fått ett flertal priser och utmärkelser bland andra som en av de 111 mest inflytelserika kvinnorna i affärsvärlden 2016 och listades 2017 en av de 50 mest lovande kvinnorna inom teknik-branschen i Europa av Inspiring Fifty. Allt detta har gjort henne till en populär föreläsare, och hon har bland annat gjort två TedX Talks.

Boka en inspirerande föreläsning med Sofie Lindblom hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Vad är det nya normala? | Undvik ditt Kodak-Moment - Hur vi skapar förutsättningar för innovation | Innovation - Från Buzzword till Action | Never waste a good crisis - Hur då?

Sofie Lindblom profilbild

Sofie Lindblom

Innovationsexpert, Föreläsare, Styrelseledamot

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: