Sofia Ståhl bannerbild

Sofia Ståhl - Talare

Hälsoprofil

Sofia Ståhl är en prisad hälsoentreprenör, programledare och författare. Sofia driver en av Sveriges största hälsobloggar och har tagit emot priser som Årets Hälsoinspiratör, Årets Hälsoblogg och Årets Träningsblogg. Hon är hälsoprofil i magasinet Femina och författare till flera böcker inom hälsa och träning. Sofia Ståhl programleder sin podcast Ofiltrerat samt TV-programmet Lyckomaten i SVT tillsammans med Tareq Taylor.

Med värme, humor och igenkänning beskriver Sofia Ståhl fällorna vi lätt hamnar i när vi vill ändra vår livsstil och ta bättre hand om oss själva. Hon upplever att träning idag handlar mer om press, prestation och perfektion än den rörelseglädje och hälsofrämjande aktivitet det borde vara. Det viktiga är inte att du försöker uppnå ett ”perfekt” hälsosamt liv, tränar mest eller äter det som alla andra gör. Det viktiga är att du strävar efter att hitta den balans som faktiskt fungerar i ditt vardagspussel, säger Sofia Ståhl.

Utifrån sin stora kunskap som utbildad Certifierad kost- och träningskonsult kombinerat med egna erfarenheter av utmattning och depression, föreläser Sofia Ståhl om att vägen till en sund livsstil inte behöver vara prestationsinriktad och krånglig.

Måste jag verkligen?!

Sofia Ståhl och Tareq Taylor erbjuder också tillsammans en väldigt uppskattad och träffsäker föreläsning om att hitta ett balanserat liv – med allt vad det innebär.

Läs gärna mer om föreläsningen och gör en förfrågan här.

Sofia och Tareq bannerbild

Boka en inspirerande föreläsning med Sofia Ståhl hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Investera i dina förutsättningar – Om att små förändringar gör verklig skillnad när vi vattnar där vi står | Hur börjar man igen när man tagit slut? – Om utmattning och förebyggande för att inte hamna där | Vi får lära oss att hälsa och välmående handlar om att göra som alla andra – glöm det! – Om att komma i kontakt med sin egen kompass när det gäller välmående och hälsa

PT Fia profilbild

Sofia Ståhl

Hälsoprofil

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: