Siri Wikander bannerbild

Siri Wikander - Talare

People Growth Expert | Expert inom Kultur, ledarskap & lärande

Siri Wikander håller interaktiva föreläsningar om hur vi alla kan och måste lära oss nya saker varje dag – hur kultur, ledarskap och en stor variation av lär- och kommunikationsaktiviteter kan hjälpa er att nå era organisations- och medarbetarmål. Skräddarsytt utifrån er specifika utmaning och med konkreta exempel som hjälper er att få det att hända i er organisation.

Siri har jobbat som ledare inom HR & Kommunikation de senaste 20 åren. Både i stora börsnoterade bolag som Axfood och Scandic men också i mindre start-ups och scale-ups. Siri är mycket aktiv i utvecklingen och debatten kring nya sätt att jobba för att möta den digitala strukturomvandlingen som pågår och som har snabbats på ytterligare av Corona. Många jobb försvinner för att aldrig komma tillbaka. De jobb som finns kvar förändras till följd av AI och Automation.
Siri är återkommande krönikor i Tidningen Chef och ingår i Berghs School of Communication pedagogiska råd. Arbetet som Siri med kollegor har gjort på Scandic finns dokumenterat som en IMD Business School Case Study och är tillgängligt i undervisningen på Handelshögskolor runt om i Europa.

Privat har Siri en komplett samling av Modesty Blaise. Hon är inspirerad av hur Modesty Blaise och Will Garvin samarbetar, kommunicerar och använder varandras kompetenser för att lyckas med sina uppdrag.

Boka en inspirerande föreläsning med Siri Wikander hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Fem steg till en lärande organisation | AI och Automation - hur påverkar det våra jobb? | Framgångsrika företag samarbetar | Led och lär genom kriser | How to create #learnability in an organisation | Låt känslan göra jobbet - emotionell employer branding | Agil HR & Kommunikation på 20-talet

Siri Wikander profilbild

Siri Wikander

People Growth Expert | Expert inom Kultur, ledarskap & lärande

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: