Siri Wikander bannerbild

Siri Wikander - Talare

People Growth Expert | Expert inom Kultur, ledarskap & lärande

Siri Wikander håller interaktiva föreläsningar om hur vi alla kan och måste lära oss nya saker varje dag – hur kultur, ledarskap och en stor variation av lär- och kommunikationsaktiviteter kan hjälpa er att nå era organisations- och medarbetarmål.

Innehållet är skräddarsytt utifrån er specifika utmaning och med konkreta exempel som hjälper er att få det att hända i er organisation.

Hon har jobbat som ledare inom HR & Kommunikation de senaste 20 åren. Både i stora börsnoterade bolag som Axfood och Scandic men också i mindre start-ups och scale-ups. Siri Wikander är mycket aktiv i utvecklingen och debatten kring nya sätt att jobba för att möta den digitala strukturomvandlingen som pågår och som har snabbats på ytterligare av pandemin. Många jobb försvinner för att aldrig komma tillbaka. De jobb som finns kvar förändras till följd av AI och Automation.

Siri Wikander är återkommande krönikor i Tidningen Chef och ingick i flera år i Berghs School of Communication pedagogiska råd. Arbetet som Siri med kollegor har gjort på Scandic har väckt internationell uppmärksamhet bland annat till följd av sina mätbara medarbetar- och affärsresultat. Arbetet finns dokumenterat som en IMD Business School Case Study och är tillgängligt i undervisningen på Handelshögskolor runt om i Europa.

Boka en inspirerande föreläsning med Siri Wikander hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Fem steg till en öppen och lärande kultur | AI och Automation - hur påverkar det våra jobb? | Låt känslan göra jobbet - employer branding | Ledarskapet som främjar en lärande kultur | Framtidens arbetsliv – hur ser det ut?

Siri Wikander profilbild

Siri Wikander

People Growth Expert | Expert inom Kultur, ledarskap & lärande

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: