Siri Helle bannerbild

Siri Helle - Talare

Psykolog och författare

Siri Helle är prisbelönt psykolog, författare och föreläsare. Hon är medförfattare till boken,  ”Ensam eller stark – Åtta principer för framgångsrika team” (2017), debuterade som skönlitterär författare med boken ”Bränn alla broar” (2018) och gav 2019 ut boken ”Smartare än din telefon : hur du använder mobilen för att må bättre, bli effektivare och stärka dina relationer”.

Det Siri Helle gör är att nyansera bilden av teknik, med ny kunskap och krossande av gamla myter. Hon berättar om hur tekniken påverkar våra hjärnor, och hur vi kan skapa sunda digitala vanor. Det sägs ofta att våra smartphones och vår ständiga tillgång till sociala medier gör oss mer stressade, ytliga och får svårare att fokusera. Men det är inte hela sanningen. Forskning visar att problemet egentligen inte är själva mobilen, utan vad du använder den till. Om vi använder våra mobiler på rätt sätt kan de göra oss gladare, mer produktiva och föra oss närmare de människor vi älskar.

Siri lär dig hur du kan outsmarta telefonen.

Bered er på en underhållande genomgång av den senaste psykologiska forskningen. Tips, inspiration och konkreta övningar. Siri skräddarsyr alltid sina föreläsningar efter er organisations behov.

Siri Helle arbetar till vardags inom primärvården med KBT-behandling av stress, depression och relationsproblem, och är faktagranskare för 1177 inom psykisk hälsa. Siri syns ofta i media, och du kan bland annat läsa hennes texter i tidningar som Dagens Nyheter och Modern Psykologi, såväl som i Nyhetsmorgon. År 2017 mottog hon Lilla Psykologpriset för engagemanget i att sprida psykologi till en bredare allmänhet.

Siri föreläser ofta också på ämnen som den digitala arbetsplatsen och stresshantering.

Ny föreläsning

Må bra – på och av jobbet

Vi trivs och presterar som bäst när vi mår bra – men hur tar man hand om sitt välbefinnande i en fullbokad vardag? I denna föreläsning delar psykologen Siri Helle med sig av den senaste forskningen kring välbefinnande och ger konkreta råd hur du hanterar oro, stress och dåliga dagar. Verktyg du har nytta av både på och utanför jobbet för ett gladare, effektivare liv.

Boka en inspirerande föreläsning med Siri Helle hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Det nya distansarbetet | Smartare än din telefon | Stress och psykisk hälsa | Må bra - på och av jobbet

Siri Helle

Psykolog och författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: