Siri Helle bannerbild

Siri Helle - Talare

Psykolog och författare

Siri Helle är prisbelönt psykolog, författare och föreläsare. Med humor och handfasta råd föreläser hon om hjärnan, stress och självledarskap i det nya arbetslivet.

Siri har en bakgrund som KBT-behandlare av stress, oro och nedstämdhet. Nu jobbar hon med att sprida psykologisk kunskap till fler som faktagranskare för 1177 Vårdguiden och Folkhälsomyndigheten. År 2017 mottog hon Lilla Psykologpriset för sitt engagemang i att sprida psykologi till en bredare allmänhet.

Siris uppmärksammade böcker inkluderar Smartare än din telefon (2019) om sunda digitala vanor och Känslofällan (2022) om hur man vänder svåra känslor som prestationsångest och stress till motivation och glädje. Hon är medförfattare till handboken Ensam eller stark: åtta principer för framgångsrika team (2017) som belönats med Årets projektledarbok och ligger till grund för hennes TEDxTalk.

För sin förmåga att göra psykologisk forskning underhållande och användbar i vardagen är Siri en återkommande gäst i media. Från TV4 Nyhetsmorgon och SVT till Sveriges största poddar. Hennes texter går att läsa i bland annat Dagens Nyheter och Modern Psykologi.

Bered er på en underhållande genomgång av den senaste psykologiska forskningen. Tips, inspiration och konkreta övningar. Siri skräddarsyr alltid sina föreläsningar efter er organisations behov.

 

Ny föreläsning: 

Psykologisk trygghet: Hemligheten bakom framgångsrika team

Psykologisk trygghet har visat sig vara den enskilt viktigaste faktorn till hållbara och högpresterande team. Men hur lyckas man i praktiken? Med värme och konkreta exempel får ni lära er hur ni med tilliten som verktyg skapar innovation, lärande och teamkänsla.

Föreläsning: Må bra – på och av jobbet

Vi trivs och presterar som bäst när vi mår bra – men hur tar man hand om sitt välbefinnande i en fullbokad vardag? I denna föreläsning delar psykologen Siri Helle med sig av den senaste forskningen kring välbefinnande och ger konkreta råd hur du hanterar oro, stress och dåliga dagar. Verktyg du har nytta av både på och utanför jobbet för ett gladare, effektivare liv.

Föreläsning: Jobba hjärnsmart – 5 färdigheter för det nya arbetslivet

Den mänskliga hjärnan har inte förändrats de senaste 60 000 åren. Hur hjälper vi den att trivas och prestera i en tid av hybridkontor och självledarskap? I denna föreläsning får ni verktygen att hantera vår tids stora psykologiska utmaningar: fokus, stress, omställningar, samarbete och work-life balance.

Boka en inspirerande föreläsning med Siri Helle hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Det nya distansarbetet | Smartare än din telefon | Stress och psykisk hälsa | Må bra - på och av jobbet

Siri Helle

Psykolog och författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: